Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Στην Τρίπολη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην  Τρίπολη την  πρωτεύουσα της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου , γενικότερα, βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης , σήμερα  Παρασκευή 31 Μαΐου λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία του από την κεντρική πλατεία της Τρίπολης και το εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Νίκα και της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο»Στην συνέχεια με την συνοδεία  στελεχών της Νέας Δημοκρατίας κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Πετρινού.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με κόσμο και κατευθύνθηκε προς το  εκλογικό κέντρο του κ. Σμυρνιώτη. δηλώνοντας «είμαι στο σπίτι μου και έχω ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Πελοπόννησο. Δύο στα δύο να κάνουμε στην Τρίπολη» είπε δείχνοντας έτσι την στήριξη του στον κ. Νίκα και Σμυρνιώτη.
Από την πλευρά του ο κ. Νίκας ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη τονίζοντας ότι θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Ύστερα από μία ώρα περίπου ο κ. Μητσοτάκης αποχώρησε με την συνοδεία του για την Βόρεια Κυνουρία και το Άργος.
Πληροφορίες: arcadiaportal.gr