Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

ΑΝΟΙΧΤΉ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Χαρίλαου Β. Λαζανά προς τόν Δήμαρχο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης.


https://orizontesdimiourgias.gr/wp-content/uploads/2019/05/8-8-400x284.jpgΑπό τον άλλοτε πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Δερβενίου κ. Χαρίλαο Βασιλείου Λαζανά λάβαμε την παρακάτω ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ που απευθύνετε προς τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και την οποία δημοσιοποιούμε:

"  Κύριε Ηλία Ανδρικόπουλε...
Ε πληροφορήθηκα ότι διαγράψετε από τις τάξεις τού συνδυασμού σας, κάποιους συμβούλους σας. Αυτό από μένα ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ...
Εγώ απλά δραττομαι τής ευκαιρίας, να σάς ζητήσω, μετά την τακτοποίηση με "τά τού οίκου σας" νά ασχολειθητε τώρα και με "τα τού Δήμου σας". Είστε, βάση του

νόμου, δήμαρχος έως την 31 Αυγούστου.
Απαλλαγμένος πλέον από την "κοπρα τού Αυγεία"( όπως αφήσατε νά εννοηθεί), μήν αφήσετε για τούς δύο κρίσιμους θερινούς μήνες, να δημιουργηθεί εικόνα εγκατάλειψης..
Τουλάχιστον προστατεύσετε την υστεροφημία σας..
Εμένα, για να μην υποκρίνομαι, δεν έχει προτεραιότητα η εν λόγω υστεροφημία, αλλά το καλό του Δήμου και ειδικά τού Δερβενίου.!!!!
Ξέρω καλά ότι σε πολλές περιπτώσεις, όχι όλοι οι διαγραφέντες αλλά ο ένας που ηγείτο τής "πέμπτης φάλαγγας", ήταν τροχοπέδη σε κάποιες αναπτυξιακές προτάσεις που σας υποβάλλοντο....
Μία από αυτές ήταν η κατασκευή τής πεζογέφυρας στον Ζαχολιτικό ποταμό. Ήταν αυτή πού προσωπικά σας ανέφερα και κατασκευαστικά δεν επιβάρυνε ούτε ένα ευρώ τον δήμο μας, διότι είχαμε πετύχει σαν προηγούμενη δημοτική αρχή, να επιβαρύνει εξ ολοκλήρου την έργα ΟΣΕ στα παράπλευρα έργα.!!!
Αυτή η ευκαιρία θα ένωνε την συνοικία Λαλέικα με την αγορά, χάθηκε ανεπιστρεπτί.!!!!
Τώρα, εκκρεμούν, εκτός τής καθημερινότητας και άλλες δύο ευνοϊκές προτάσεις:
1/Προσφορά τής Γαία ΟΣΕ για ενοικίαση λωρίδας γης 4επι100 μέτρα, σύνολο 400 τ.μ, έναντι ευτελούς ενοικίου, για πάρκινγκ αλλά στην ουσία θα διεύρυνε την οδός Ρώμου Φιλύρα σε καίριο σημείο..
2/Χορηγία τής Γεωργίας Κανελλοπούλου, ιδιοκτήτριας ισογείου καταστήματος 140 τ.μ, για την Δωρεάν στέγαση τού ΚΑΠΗ Δερβενίου και περιχώρων. Διαθέτει απεριόριστο χώρο πάρκινγκ, εύκολη πρόσβαση και τεράστια ισόγεια αυλή. Ιδανικό για την τρίτη ηλικία..
Κύριε δήμαρχε, ποτέ δεν είναι αργά...
Καλό καλοκαίρι για όλους..!!!!


ΧΑΡΙΛΑΟΣ Β ΛΑΖΑΝΑΣ
τ. Πρόεδρος τοπικής Κοινότητας Δερβενίου