Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Η ΟΛΓΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος καθ' οδόν στη μητρόπολη Μόσχα για να σηματοδοτήσει τη στρατηγική συνεργασία που απεγνωσμένα αναζητούν ως σανίδα σωτηρίας οι πάλαι ποτέ κομμουνιστές, που μεταλλάχθηκαν ξεδιάντροπα στους κολλητούς των Γερμανό-τσολιάδων και της Μέρκελ προς προσπορισμό της κρατικής εξουσίας.   
Βαρυσήμαντος και ο λόγος του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ.Κουτσούμπα στο Λιτόχωρο για το δίκαιο και ηρωικό αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού εναντίον προφανώς των αδίκων, του Ελληνικού Στρατού, που δεν επέτρεψε με το αίμα του να γίνει η Ελλάδα μεταπολεμικά μία Αλβανία του Χότζα, μία Ρουμανία του Τσαουσέσκου, μία Ανατολική Γερμανία της Στάζι, τέλος πάντων. Να ζήσουμε όλοι σαν έθνος τα επιτεύγματα του υπαρκτού σοσιαλισμού και να απολαύσουμε την ευημερία του μέχρι το 1990. Τσάι και ελιές για πρωινό και χυλό για μεσημέρι, εκτός ασφαλώς από τους καθεστωτικούς με τα παλάτια και τα λουκούλεια γεύματα.
Εθνικά υπερήφανος και ο απόστρατος συνταξιούχος και ερμαφρόδιτος πολιτικά στρατηγός που έστειλε στο διάολο τον μισητό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, στο οποίο τυγχάνει να συμμετέχει επίσημα η Ελλάδα που παρακάλεσε ο κ.Τσίπρας και Καμένος να φυλάει και τα σύνορά μας γιατί το ένδοξο Πολεμικό μας Ναυτικό στήνει κοντέινερ στον Σκαραμαγκά ορίζοντας το νέο δόγμα μαχητικότητας της Ελλάδας.
Μέσα σ' όλα ήρθε και η πρώτη κατάληψη αμαχητί ελληνικού εδάφους από τους εισβολείς, το ηρωικό λιμάνι της Χίου, με την απομόνωση των Ελλήνων κατοίκων στο δυτικό λιμάνι Μεστών. Ήρθε και ο προάγγελος των ταραχών από τους μετανάστες εκπρόσωπος του συντονιστικού για αυτούς κ.Κυρίτσης για να μας προειδοποιήσει ότι όλα μπορούν να συμβούν με την Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ και να μην ξαφνιαστούμε. Δεν είναι εγκληματίες, απλώς κάνουν εγκληματικές ενέργειες που αντιμετωπίζουμε ήπια, με ένα χάδι.
Κερασάκι στην τούρτα και το απεχθές ΔΝΤ που έχει το θράσος να μας δανείζει και να βάζει όρους. Να ενοχλείται με το κυρίαρχο λαθρεμπόριο πάσης φύσεως αγαθών δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως, με τους απείραχτους τραπεζικούς λογαριασμούς του καθεστώτος "Γκιουλέν", με την εσκεμμένη από-επένδυση από τους ανίκανους εγχώριους πολιτικούς και τη φορομπηχτική καμένη πολιτική Τσίπρα. Ένα ΔΝΤ ίσως τόσο βρώμικο όσο και η Κυβέρνηση Τσίπρα Καμένου που σιωπαίνουν στο εθνικό έγκλημα.
Επειδή όλα τα παραμύθια έχουν ένα τέλος έρχεται και η ώρα για τη μετά το Πολυτεχνείο νεά γενιά για να γράψει την ιστορία μας. Ο μύχιος στρατηγικός σκοπός αποκοπής της Ελλάδας από τη Δύση, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ, με την επακόλουθη νομοτελειακά πρόσδεσή μας στην Ανατολή και τα κουπόνια της Ρωσίας, τον οποίο το ελληνικό παρακράτος και ο Αρχηγός του πασχίζουν 7 χρόνια φαγούρας με τα Μνημόνια να επιβάλλουν, αποκαλύπτεται ακόμα και για τους αδαείς. Αν τη δεχτούν, θα χαθούν απλά στα αεροδρόμια της ξενιτιάς για δεκαετίες.
Ο δικέφαλος αετός του Βυζαντίου κοιτά όχι τυχαία και στην Ανατολή εξασφαλίζοντας την υποταγή του ελληνισμού. Ποιος αετός μπορεί να πετάει με δύο κεφάλια; Μόλις η Ελλάδα πλησιάζει στην Ευρώπη το άλλο κεφάλι μας ακινητοποιεί για να εξασφαλίσει το αέναο σύρσιμο μας στο ρου της ιστορίας. Μας παρέδωσε στο διαφωτισμό των Οθωμανών, μετά στο ρωσικό κόμμα, στο Δημοκρατικό Στρατό και τώρα στον αγωγό του Πούτιν. Να μην ξανανοίξουμε τα φτερά μας αιώνια διχασμένοι.
Ιδού λοιπόν η Ρόδος για όσο διάστημα είναι ακόμα ελληνική, κύριε Τσίπρα. 13 μήνες προσπαθείτε να πείσετε τους Έλληνες για την εθνική αυτοκτονία μας, αφελληνίζετε τη χώρα, εισάγετε αλλόθρησκες ψυχές και διαλύετε τον πολιτισμό και τον παιδεία. Μαζί σας και όλοι οι δοτοί κρατικοί υπάλληλοι που υπηρετούν τον Αρχηγό σας αδιαμαρτύρητα. Πανηγυρίζετε τις ήττες σας με την προπαγάνδα σας και ηγείστε σε ό,τι πιο καταστροφικό για τη χώρα.
Το σοβιετικό σας Κράτος των χιλιάδων εκατομμυριούχων σας δοξάζει, προχωρήστε λοιπόν στο μετέωρο βήμα σας.  Διώξτε τους όλους, καταδικάστε τους δημόσια και μοιράστε στους οπαδούς σας τα ιμάτια μίας κατεστραμμένης χώρας από τον χουντικό πνευματικό ηγέτη και δημιουργό σας. Τα μέτρα το 2018, το χρέος το 2118 και πανηγυρικές δημαγωγικές φανφάρες. Υπεύθυνη αντεθνική πολιτική. 

Ζωή χωρίς νιάτα δεν υπάρχει, χωρίς αναπαραγωγή και αγώνες. Συνταξιούχοι δεν θα φτιάξουν την οικονομία και ομοφυλοφιλικές ψυχές δεν διαιωνίζονται. Οι Κούρδοι πολέμησαν για τη λευτεριά τους, το ίδιο και οι Ουκρανοί για να απαλλαγούν από το σοβιετικό καθεστώς. Οι Έλληνες δηλώνουν υποταγή στο σκοτεινό πατριάρχη τους.
Στο τέλος ο λογαριασμός έτσι και αλλιώς θα πληρωθεί από τους αγέννητους Έλληνες με την αποικία που δημιουργείτε είτε χρωστά στη Δύση είτε στην Ανατολή. Εσείς "Δεν πληρώνετε". Μόνο εμείς, οι αντικαθεστωτικοί... 
 

Thedayaftergr