Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ - ΔΕΡΒΕΝΙ: O Τάσος Γκιολής , ο Άλκης Δενδρινέλης και η Φρόσω Γκαϊνα , εξελέγηκαν Σύνεδροι για το Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Ο ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου κ. Αναστάσιος Γκιολής εξελέγει σύνεδρος για το  επικείμενο Συνέδριοτης Νέας Δημοκρατίας.
Ο Ξυλοκαστρίτης γιατρός  που εξελέγει πρώτος σύνεδρος σε ψήφους στην Κορινθία μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων έκανε την ακόλουθη δήλωση"
" ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ!!ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ & ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Ν.Δ ΜΑΣ."

Επίσης σύνεδροι για το  Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. εξελέγηκαν η δημοτική Σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κα.  Ευφροσύνη (Φρόσω) Γκαϊνά, η οποία κατέλαβε την δεύτερη θέση στην Κορινθία μεταξύ των γυναικών-συνέδρων  και ο κ. Άλκης Δενδρινέλης από το Δερβένι .
Γιά την εκλογή του ως Σύνεδρος ο κ.   Δενδρινέλης δήλωσε:
" ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ .Σ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΛΚΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΕΛΛΗΣ"