Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ντέρμπι για μια θέση στη 5αδα σε Κόρινθο και Βέλο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_A-om1tQcdDzVx_HvFEAZ7vac7fENzqjJLJ-u-Ojanx434QN2A00zRU7DNtGBkzag7FYGB9EgipP2co5jmH4pDdrMoq8uOcoWdEHt5n1c9OEbipt_30fP5IQ80LGRvHkAOTuMT-iu3KE/s400/nerm.jpg
Με αρκετούς αγώνες συνεχίζεται , αύριο Σάββατο στις 4 το απόγευμα , το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.
Ο πρωτοπόρος ΑΟ Ζευγολατιού αγωνίζεται , στα Εξαμίλια με την υποβιβασμένη πια τοπική Δάφνη, ενώ η "κόρη" Κόρινθος 2006 φιλοξενείται στο "πατρικό της σπίτι" ( Συνοικισμός) από την "μητέρα της" Κόρινθο. Το κορινθιακό ντέρμπι θα μεταδοθεί σε. απευθείας σύνδεση ραδιοφωνικά σε όλο τον κόσμο από τους Δυτικούς Κορινθιακούς Ορίζοντες και το Greekradio web channel, σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου.
Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός αντιμετωπίζει τον ουραγό και υποβιβασμένο Κύψελο Κορίνθου, ενώ ο υποβιβασμένος Ολυμπιακός Λουτρακίου, στο "Θώδειο" Στάδιο υποδέχεται την Θύελλα Πετρίου.
Μάχη θα γίνει στο Βέλο με την τοπική Ελλάδα να αναζητά την νίκη κόντρα στον Πέλοπα Κιάτου , για να παραμείνει στη πρώτη πεντάδα, μια θέση που αναζητά και η Κόρινθος, Στο Χιλιομάδι ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Αστέρα Δερβενίου, ενώ στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Άσσου. Τέλος στην Αρχαία Κόρινθο ο Ηρακλής Λεχαίου μάχεται με τον Τενεάτη Αθικίων.

28η αγωνιστική 
 ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
 ΗΡΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ -ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ- ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ- ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-- ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΛΙΟΜΟΔΙΟΥ -.ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ