Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Μητσοτάκης: Μεταξύ 50.000 αδιευκρίνιστων ψήφων και… Εθνικής Ελλάδος

mitsotakis-diamantopoulou-theodorakis
Αγνώστου ταυτότητας 50.000 «ψηφοφόροι» ΝΔ
Έχει νομιμοποίηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν 50.000 ψήφοι παραμένουν δίχως ταυτότητα, 5 μήνες μετά τις εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου της ΝΔ;
Αυτό προκύπτει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thepressroom.gr, ή επιβεβαιώνεται αυτό που είχαμε γράψει ήδη από τις 21 Απριλίου με τίτλο: «Εκλογές Προέδρου ΝΔ: 50.000 (περίπου) ψήφοι αγνώστου ταυτότητας;»


Μείζον ζήτημα, που δεν φαίνεται να απασχολεί το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ίδιο. Θα τον απασχολήσει όμως σύντομα γιατί, θα ζητηθεί η ταυτότητα και ο προσδιορισμός των 50.000 που καθόρισαν τη μοίρα των εκλογών της ΝΔ. Αν δε, θυμηθούμε τη μοίρα των εσωκομματικών εκλογών του 2009, αυτές καθόρισαν την πορεία της ΝΔ προς τα αντί-Μνημόνια με τα Ζάππεια του λαϊκισμού και τη συρρίκνωση της κεντροδεξιάς με αποκορύφωμα το τραγικό δημοψήφισμα.
Η κλοπή της «Εθνική Ελλάδας» Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πρώτος εισήγαγε την έννοια της «Εθνικής Ελλάδας», δηλαδή της κυβέρνησης των καλύτερων, που επιτέλους έπρεπε να έχει η πατρίδα μας για να αντιμετωπίσει ενωμένη την κρίση. Ακόμη μίλησε για την Εθνική Ομάδα Διαπραγμάτευσης, δηλαδή για την εθνική κοινή δράση, των πολιτικών δυνάμεων που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας και που συμφωνούν να αντιμετωπίσουν από την ίδια οπτική γωνία τους δανειστές.
Επειδή αυτά τα ανέφερε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου (εθνικών εκλογών Σεπτεμβρίου 2015), κατηγορήθηκε πως πριμοδοτούσε τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ. Αν και ξεκαθάριζε διαρκώς πως αυτή η ρητορική αφορούσε τα μεγάλα εθνικά ζητήματα.
Οι μικρόψυχοι εκτός και εντός ΝΔ, έβλεπαν πως τα λόγια ενός έμπειρου πολιτικού και ειδικά του πρώην ενωτικού Προέδρου της Βουλής, είχαν δεύτερες σκέψεις, πέρα του καλού της πατρίδας του. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ως Πρόεδρος της ΝΔ, διέψευσε τους κακόπιστους και συσπείρωσε τη ΝΔ και την Ελληνική κοινωνία, κάνοντας την κεντροδεξιά και πάλι ισχυρή και με όλες τις προοπτικές να ξαναγίνει κόμμα εξουσίας. Ήδη επί προεδρίας του οι δημοσκοπήσεις είχαν γυρίσει υπέρ της ΝΔ.
Αυτοί οι μικρόψυχοι (που ανέτρεψαν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη) σήμερα μιλούν για την Εθνική Ελλάδας, ποιοι; Αυτοί που κακοχαρακτήρισαν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για υπερβολική δόση «εθνικής συνεννόησης», σήμερα «κλέβουν» τη φράση της Εθνικής Ελλάδας και την ενσωματώνουν στη δική τους ρητορική για να κερδίσουν πόντους ειρηνοποιού. Αλλά επειδή και εδώ υπάρχουν οι δεύτερες πονηρές σκέψεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά να μιλά για την Εθνική Ελλάδος για να δικαιολογήσει τις μεταγραφές τοξικών στελεχών από Ποτάμι και Σημιτικό ΠΑΣΟΚ.

Όποιος όμως συμβούλεψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλήσει με τα λόγια του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, έσφαλε, διότι δεν φτάνουν οι κουβέντες, χρειάζεται και η ψυχή. Η Ελληνική ψυχή.
Η κοινωνία θέλει ξεκάθαρη εκπροσώπηση και νομιμοποιημένη αξιωματική αντιπολίτευση
Και μην ξεχνιόμαστε, η καρδιά της ΝΔ περιμένει τις ταυτότητες των άγνωστων 50.000 ψηφοφόρων, που καθόρισαν ότι η ΝΔ θα έχει αυτόν τον αρχηγό και θα ασκεί αυτή την πολιτική και που εν τέλει δεν μπορεί να εμπνεύσει, παρά τη χειρότερη φοροεπιδρομή και λαϊκισμό που βιώνει η χώρα μας…
Περιμένει η καρδιά της ΝΔ να μάθει, που βρίσκονται και ποια είναι τα στοιχεία 50.000 ψηφοφόρων, πιεστικά πια… από τη στιγμή που και ο ίδιος Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκπομπή «ενικός», δήλωσε πως τον ψήφισαν (και) ψηφοφόροι άλλων κομμάτων.
Δεν έγιναν μέλη της ΝΔ, αυτοί οι περιφερόμενοι ψηφοφόροι; Τι συνέβη; Γιατί δεν ταυτοποιούνται;

Περιμένει η καρδιά της ΝΔ να μάθει και ο καιρός δόθηκε και ήταν αρκετός. Πέντε μήνες!
«Ο Κεντροδεξιός»