Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Εισαγγελέας στο Ραδιομέγαρο για τα κλειδιά των βαν

ERT-van
Εισαγγελέας έφτασε λίγο πριν τις 10.00 το πρωί στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι, ο Εισαγγελέας ζήτησε τα κλειδιά των βαν της κρατικής τηλεόρασης.

Simos-anepithimitosΣτο μεταξύ το πολιτικό γραφείο του Σίμου Κεδίκογλου στην Εύβοια έγινε στόχος περίπου 100 πολιτών, που διαδήλωσαν κατά του κλεισίματος της κρατικής τηλεόρασης, συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο και πέταξαν αβγά, ενώ άφησαν και σημείωμα που έγραφε “Simos, persona non grata. Ανεπιθύμητος”.
Το σχετικό ρεπορτάζ μεταδίδει το eviatop.blogspot.gr, με τη σημείωση ότι η παρουσία της Αστυνομίας ήταν διακριτική, και οι περίπου 100 διαδηλωτές αποχώρησαν από το πολιτικό γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

ΕΤ3Επέμβαση των ΜΑΤ στον πομπό εκπομπής της ΕΤ3 στον Χορτιάτη, καταγγέλλουν εργαζόμενοι της κρατικής τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη.
Μέσω των προσωπικών λογαριασμών τους στο Twitter μάλιστα, πολλοί από αυτούς ζητούσαν από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να μεταβούν στην περιοχή του Χορτιάτη, σε ένδειξη συμπαράστασης.

Το αναλογικό και το ψηφιακό σήμα της ΕΡΤ έπεσε λίγο μετά τις 11 το βράδυ και δεν προβάλλεται το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, καθώς κατέβηκαν οι πομποί από Υμηττο και Αίγινα.
Το σήμα έχει πέσει και στις περισσότερες επαρχιακές πόλεις.
Πληροφορίες αναφέρουν πως συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων κατεβαίνουν σε ολόκληρη την Ελλάδα οι πομποί.
Λίγο νωρίτερα το ΥΠΟΙΚ είχε ανακοινώσει τον… επίλογο της ΕΡΤ.
Λίγο πριν από τις 12 το σήμα της ΕΡΤ μεταδιδόταν μέσω του 902, του τηλεοπτικού σταθμού του ΚΚΕ, ωστόσο, λίγο αργότερα χάθηκε και αυτό το σήμα.
Επίσης, έχει πέσει η μετάδοση του προγράμματος και μέσω διαδικτύου.
Η ΕΡΤ παίζει για την ώρα μόνο στο εξωτερικό, από το ERT World.
ysrerogrfa.gr