Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Σοκ στην Πάτρα: Πέθανε ξαφνικά σε ξενοδοχείο ο διευθυντής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού "Παραπολιτικά" Παναγιώτης Τζένος

 Σοκ στην Πάτρα: Πέθανε ξαφνικά σε ξενοδο... 

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 47χρονου Παναγιώτη Τζένου ο οποίος πιθανότατα  υπέστη ανακοπή,σε ξενοδοχείο της Πάτρας  Παρά την προσπάθεια διασωστών και γιατρού της Μονάδας του ΕΚΑΒ, να  επαναφέρουν τον διευθυντή του δημοσιογραφικού Ομίλου "Παραπολιτικά". αυτό δεν κατέστη δυνατό και εν συνεχεία  διακομίστηκε στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας". Εκεί συνεχίστηκε επί 40 λεπτά η προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η είδηση του θανάτου του 47χρονου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Παναγιώτης Τζένος  κατάγεται από την Πάτρα και έκανε συχνές επισκέψεις στην πόλη όπου έχει συγγενείς. 

Ο Παναγιώτης Τζένος, διευθυντικό  στέλεχος του ομίλου Μαρινάκη, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και στον ραδιοφωνικό σταθμό, που κατάγεται από την Πάτρα, υπέστη, πιθανότατα ανακοπή, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγο του δημοσιογράφο  και αντιδήμαρχο Πειραιά Αντριάννα Ζαρακέλη αλλά και τον γιο τους Γιάννη, σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης.

Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, που έφτασε στο ξενοδοχείο και το εξειδικευμένο προσωπικό του, άρχισε τις διαδικασίες ανάνηψης πάνω από μισή ώρα, ενώ στη συνέχεια μετεφέρθηκε στο ΓΚΝ «Άγιος Ανδρέας», όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες από τους γιατρούς, χωρίς αποτέλεσμα.

O άτυχος άνδρας, επισκεπτόταν συχνά την γενέτειρα του και διέμενε στο πατρικό του σπίτι στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων, ενώ η αδελφή του Παναγούλα, έχει φαρμακείο στην  Εγλυκάδα.

Στην Πάτρα αναμένονταν αργά το βράδυ διευθυντικά στελέχη του Ομίλου, που ενημερώθηκαν για το τραγικό περιστατικό.