Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 3-0: Επιστροφή στις νίκες

 Άρης – Αστέρας Τρίπολης 3-0: Επιστροφή στις νίκες  

Ο Άρης λίγες ημέρες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικράτησε 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» , και προσπέρασε τον Βόλο στον πίνακα της βαθμολογίας.

Οι Αρκάδες από την πλευρά τους δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στη νίκη επί της Λαμίας και είναι πλέον εννέα βαθμούς πίσω από την έκτη θέση και τον Βόλο. 

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο

πρώτο μέρος. Πήρε κεφάλι με το ωραίο σουτ του Μανού Γκαρθία στο 19’ και στο 32’ έκανε πιο εύκολο το έργο του, με τον Φαμπιάνο να σημειώνει το 2-0, μετά την ασίστ του Νταρίντα, ο οποίος στη μεσαία γραμμή έδειξε πολύ καλά στοιχεία, στη δεύτερη μόλις παρουσία του στην ενδεκάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης στην επανάληψη με την είσοδο του Γκαρντάφσκι, λειτούργησε καλύτερα, ανέβηκε, πίεσε, είχε καλές στιγμές για να ξαναμπεί στο ματς αλλά τελικά το γκολ δεν ήρθε ενώ στο 62’ σωστά ακυρώθηκε.

Η είσοδος του Νταμπό στη μεσαία γραμμή, έδωσε λύσεις στον Άρη που είχε ζητήματα στο πρώτο 20λεπτο του β’ μέρους αλλά από το 65’ και μετά το ματς…έσβησε με τον Άρη στο φινάλε να κάνει και το 3-0 με τον Καμάτσο, μετά την έξοχη πάσα του Μαντσίνι. 

ΑΡΗΣ: Κουέστα - Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού -Νταρίντα (77’ Ιτούρμπε), Ετέμπο, Μανού Γκαρθία (66’ Νταμπό) – Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Γκρέι (70’ Καμάτσο)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες – Ιγκλέσιας, Μουνάφο (86’ Κωστέας) – Τιλίκα, Σίτο (76’ Ριέρα), Μπερτόγλιο (46’ Γκαρντάφσκι) – Κρέσπι (86’ Καπίγια)