Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Με 15.000 φίλους του ο Ολυμπιακός στο Πανθεσσαλικό στο ματς με τον Βόλο (8/1).

 Ολυμπιακός: Παίρνει κι άλλα εισιτήρια για τον Βόλο 

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει ήδη 11.000 εισιτήρια για τον αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (8/1) αλλά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του ο αριθμός των φίλων της ομάδας που θα είναι στις εξέδρες του γηπέδου για τον αγώνα θα φτάσει στις 15.000.

Η ζήτηση ήταν πάρα πολύ μεγάλη στην Αθήνα και στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δείχνει τεράστια διάθεση να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του. Έτσι οι Πειραιώτες θα έχουν κι άλλα εισιτήρια για να δώσουν στον κόσμο τους, όπως από την αρχή είχε συμφωνηθεί στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Κυριακή (8/1) από το ξενοδοχείο Volos Palace, από τις 09:00 έως τις 13:30.

Στον Βόλο ο Ισπανός προπονητής Μίτσελ δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. Το πιθανότερο είναι πως για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν δύο συνεχόμενα παιχνίδια με την ίδια ενδεκάδα. Δεν σκοπεύει δηλαδή να αλλάξει κανέναν ο Ισπανός κόουτς που θέλει να δει την ομάδα του να κάνει για πρώτη φορά τρεις συνεχόμενες νίκες. Μία επιτυχημένη συνταγή στο δημιουργικό κομμάτι πολύ δύσκολα αλλάζει. Μπορεί σε πιο δύσκολα παιχνίδια, π.χ. σε κάποιο ντέρμπι, ο Μίτσελ να ζυγίσει διαφορετικά ορισμένα πράγματα. Ωστόσο, απέναντι στον Βόλο που ενδέχεται να παίξει και πιο κλειστά πίσω σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια του, ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται ότι καταλήγει ξανά στο σχήμα με τους Χάμες, Φορτούνη και Μπιέλ πίσω από τον Φορτούνη. Έχει κάνει βεβαίως και άλλες δοκιμές στον Ρέντη, βάζοντας πότε τον Γκάρι και πότε τον Μασούρα. Εντούτοις, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι η συγκεκριμένη τριάδα δύσκολα θα «σπάσει». 

Αν υπάρχει κάπου ερωτηματικό ως προς τα πρόσωπα της ενδεκάδας, τότε αυτό έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης. Ο Μπακαμπού τα πήγε μια χαρά στη Νίκαια. Από την άλλη, όμως, δεν είναι και εύκολο να μείνει έξω ο Ελ Αραμπί, ο οποίος μπορεί να βγάζει μία εικόνα ενός ποδοσφαιριστή που δεν μπορεί να βγάλει σε υψηλή ένταση ένα ολόκληρο 90λεπτο, αλλά δεν παύει να είναι ο... Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός φορ έχει αποδείξει πολλάκις ότι τέτοιου είδους ματς έχει τον τρόπο να τα «καθαρίζει». Μένει να φανεί λοιπόν λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, σε ποιον από τους δύο θα καταλήξει ο Μίτσελ. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν προβλέπονται εκπλήξεις. Οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόι, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά και Χουάνγκ Ιν-Μπομ θα συμπληρώσουν την ενδεκάδα.

 Ο Βόλος

Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Βόλου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Μπράτσος θα έχει στη διάθεσή του και τους νεοποκτηθέντες Τσιρίνος, Γκάγκι τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν. Στην αποστολή βρίσκεται τελικά και ο σέντερ φορ Οζέγκοβιτς, ο οποίος απουσίαζε από το ματς με τον ΟΦΗ λόγω τραυματισμού. Εμφανιζόταν πως θα λείψει και από το ματς με τον Ολυμπιακό αλλά είναι στην αποστολή και μένει να δούμε εάν θα είναι και στο αρχικό σχήμα. Ο Τσοκάνης ο οποίος είναι τραυματίας είναι εκτός όπως και οι Ματίγια, Βίκτορ Φερνάντες αλλά και ο Νοκέρτ. Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι οι εξής: Κλέιμαν, Κότνικ, Άλχο, Τάχατος, Σιέλης, Λούνα, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Ουές, Μεταξάς, Μπαριέντος, Τσελεμπάκης, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεθκίδα, Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.