Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Δοκιμασίες για Παναχαϊκή και ΠΑΟ Βάρδα σε Ζευγολατιό και Μεγαλόπολη

Έφτασε η ώρα για το πρώτο "διπλό" - Η Παναχαϊκή παίζει σήμερα κόντρα στο Ζευγολατιό Για την 4η αγωνιστική του τρίτου Ομίλου

 Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπου για την 4η αγωνιστική του 3ου Ομίλου έχουμε δυνατές αναμετρήσεις.
Στο Ζευγολατιό σήμερα, ο  ΑΟΖ με νέο  προπονητή στον πάγκο του, τον Ανδρέα  Ζήκο μετά το τέλος της συνεργασίας της ομάδας, με τον Μιχάλη Βλάχο, αντιμετοπίζει την Παναχαϊκή.
Ο έμπειρος τεχνικός ήρθε σε συμφωνία προχθές το βράδυ με την διοίκηση ενώ χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την καινούρια του ομάδα. Η διοίκηση, το τεχνικό τημ και οι ποδοσφαιριστές μας, τον καλωσορίζουν και του εύχονται μόνο επιτυχίες και υγεία.

Να θυμίσουμε ότι μετά την ήττα από την Βάρδα, η ομάδα της Κορινθίας έλυσε τη συνεργασία της με τον Βλάχο
Ο σημερινός αγώνας του Ζευγολατιού  αποτελεί δοκιμασία για την Παναχαϊκή, έχει μία ακόμη ιδιατερότητα που ίσως τους δυσκολέψει ο αγωνισιτκός χώρος.
Συγκεκριμένα η Παναχαϊκή θα δώσει  ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια του πρώτου γύρου κόντρα στην ομάδα της Κορινθίας  σε πλαστικό χορτάρι.
Αυτό είναι και το ιδιαίτερο στοιχείο αυτής της αναμέτρησης, αφού είναι κάτι που δεν είναι συνηθισμένο σε ένα τέτοιο επίπεδο και αναμένεται να δυσκολέψει τις προσπάθειες των "κοκκινόμαυρων".
Αξίζει να τονιστεί πως είναι πιο γρήγορο τερέν, θέλει περισσότερη προσπάθεια στα κοντρόλ, ενώ τα μαρκαρίσματα μπορεί να γίνουν πιο επικίνδυνα.
Στην Κάτω Αχαϊα η Αχαϊκή υποδέχεται το Λουτράκι θέλοντας τη νίκη που θα τις δώσει ένα σημαντικό τρίποντο.
Να συνεχίσει το αήττητο σερί του θέλει ΠΑΟ Βάρδας, ο οποίος θα αναμετηθεί εκτός έδρας με τη Δόξα Μεγαλόπολης θέλοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Βάρδας είναι αήττητη με τρεις νίκες μέχρι τώρα.
Στον Ταύρο ο Φωστήρας υποδέχεται τον Τσικλητήρα Πύλου, ενώ  η Θήβα μάχεται με την Χαλκίδα. Στην Αμαλιάδα ο τοπικός Αστέρας αντιμετωπίζει τον Παναργειακό, ενώ στη Μυτιλήνη ο Αιολικός φιλοξενεί τον Παναρκαδικό. Τέλος ρεπό έχει η Ερμιονίδα.

  4η αγωνιστική
Φωστήρας – Τσικλητήρας Πύλου
Δόξα Μεγαλούπολης – ΠΑΟ Βάρδας
Θήβα – Χαλκίδα
Ζευγολατιό – Παναχαϊκή
Αχαϊκή – Λουτράκι
Αστέρας Αμαλιάδας – Παναργειακός
Αιολικός – Παναρκαδικός
Ρεπό η Ερμιονίδα