Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 3-0: Ντεμπούτο με τριάρα ο Μάντζιος στους Αρκάδες!

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 3-0: Ντεμπούτο με τριάρα ο Μάντζιος στους Αρκάδες! 

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για τον Αστέρα Τρίπολης και η θητεία του Ακη Μάντζιου στην ομάδα της Αρκαδίας!

Οι Πελοποννήσιοι, στο ντεμπούτο του Έλληνα τεχνικού, επικράτησαν της προτελευταίας Λαμίας με 3-0 σκορ κι επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από δύο αγωνιστικές, όπου είχαν συγκομιδή ενός μόνο πόντου και υπέστησαν την συντριβή (5-0) από τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο τελικό

σκορ μέσα σε 13 λεπτά (18' - 31') επιδεικνύοντας μεγάλη αποτελεσματικότητα και τιμωρώντας τα λάθη των αντιπάλων τους που έμειναν μακριά από την νίκη για 10η αγωνιστική.

Το 1-0 έκανε ο Μουνάφο παίρνοντας το «ριμπάουντ» ασθενούς απόκρουσης του Γκαραβέλη σε κεφαλιά - ψαράκι του Μπαράλες (18'), έξι λεπτά μετά ο Aντέτζο σε γύρισμα του Κρέσπι προσπαθώντας να διώξει προ του Ριέρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και ο Kρέσπι στο 31' από κοντά αξιοποίησε σέντρα του Σίτο.

Τα τρία τέρματα που πέτυχαν ισοφάρισαν την επιθετική τους απόδοση των προηγούμενων έξι αγωνιστικών.

Ακολούθως ο Παπαδόπουλος ήταν σε ετοιμότητα σε μακρινά σουτ των φιλοξενούμενων με καλύτερο του Ντε Βινσέντι (στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους) και το δεύτερο 45λεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Ιγκλέσιας, Μουνάφο (86’ Σανταφέ) – Κρέσπι (77’ Τιλίκα), Ριέρα (46’ Μπαρτόλο), Σίτο (67’ Μπερτόγλιο)– Μπαράλες (86’ Μπαράλες).

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης - Σιμόν, Αντέτζο (46’ Τζανετόπουλος), Κορνέζος, Γκοράνοφ (46’ Βασιλαντωνόπουλος) - Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Γιακουμάκης (46’ Ρόμανιτς), Τσιλούλης (58’ Βέργος), Ντε Βινσέντι – Μανούσος (68’ Μαρτίνεθ).