Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Έτσι αποχαιρετούν τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

 Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Έτσι τον αποχαιρετά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής 

«Με συγκίνηση αποχαιρετώ τον φίλο μου Ρόμπερτ. Τον ταλαντούχο, αξιοπρεπή και συνεπή στις ιδέες του μουσικό, τον συμμαχητή στα δύσκολα για την παράταξή μας χρόνια του ’80» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, για τον θάνατο του τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Και κατέληξε: «Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Νωρίτερα, δηλώσεις για τον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, έκανε ο πρωθυπουργός αλλά και ο καρδιακός φίλος Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 

 Επίσης δηλώσεις  έκαναν ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Κωστής Χατζηδάκης: "Να ευχηθούμε «καλό ταξίδι» στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που έφυγε σήμερα για πάντα από κοντά μας! Πρόωρα και γι’ αυτό μας λύπησε διπλά. Ένας αγαπητός καλλιτέχνης, που η δική μου γενιά τον θυμάται από το συγκρότημα Poll και τη Eurovision. Και όλοι εμείς οι παλιοί ΟΝΝΕΔίτες από τα φεστιβάλ και τις εκδηλώσεις της ΟΝΝΕΔ του ‘80 και του ‘90. Κρατήσαμε επαφή μέχρι τα τελευταία χρόνια. Πολιτικές συζητήσεις, οι εκκρεμότητες των καλλιτεχνικών δικαιωμάτων, αλλά και τα φοβερά ανέκδοτα που διηγούνταν ο Ρόμπερτ. Φίλε Ρόμπερτ θα σε θυμόμαστε πάντα!"

Βασίλης Μιχαλολιάκος: "Αγαπημένε μου Ρόμπερτ τα λογια αδυνατούν να περιγράψουν τα συναισθηματα οδύνης για τον αδικο χαμό σου. Αντ´ αυτών «σε περιμένω να ρθεις και πάλι μαζι να κάνουμε μια Ελλάδα μεγάλη. Ζήτω η Ελλάδα. Ζήτω η θρησκεία. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία». Με αγάπη & ευγνωμοσύνη για την ανεκτίμητη προσφορά σου.."