Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Επισκοπή-Ολυμπιακός Β' 1-1: Δραματικό φινάλε / Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός 1-1: Όρθια η ομάδα της Ηγουμενίτσας στις Σέρρες


 Επισκοπή-Ολυμπιακός Β' 1-1: Δραματικό φινάλε 

Συγκλονιστική ήταν η πρεμιέρα ανάμεσα σε Επισκοπή και Ολυμπιακό Β' για τη Super League 2. Τα πάντα σε αυτή την αναμέτρηση κρίθηκαν στις καθυστερήσεις με τις δύο ομάδες να αρνούνται να χάσουν και τελικά να μένουν στο 1-1.

Στο 57' ο Ολυμπιακός Β' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαυρουδή και οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και να πιέζουν για το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Το γκολ ήρθε στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Χοβανισιάν με σουτ. Ο Ολυμπιακός Β', ωστόσο δεν παράτησε τα όπλα και στο 90+3 ο Κατσουλίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Επισκοπή (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Πολίτης, Κούτσιας, Κεφαλάς, Λάμτσε, Εμπουέλε, Σαμουρκασόβι (59′ Κρίκλοου), Σκεντεράι (84′ Νταμπίζας), Σταθόπουλος (73′ Βουκελάτος), Χοβανισιάν, Παπαδόπουλος (73′ Αμπαφού).

Ολυμπιακός Β (Οκκάς): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Νταμπό, Κωστή, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (72′ Κουτσίδης), Βοΐλης, Χρυσόπουλος, Κινκουέ, Καράκουτης (60′ Τσέλιος). 

Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός 1-1: Όρθια η ομάδα της Ηγουμενίτσας στις Σέρρες

Με μεγάλες φιλοδοξίες ξεκίνησε την σεζόν στη Super League 2 ο Πανσερραϊκός, αλλά η πρεμιέρα κόντρα στον Θεσπρωτό κάθε άλλο παρά απλή υπόθεση αποδείχθηκε για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι τoυ Χουάν Ραμόν Ρότσα με όπλα την εμπειρία και την τακτική συγκέντρωση στάθηκαν ανταγωνιστικά σε μια πολύ δύσκολη έδρα, προηγήθηκαν με τον Δρίτσα στο 68’ και θα μπορούσαν να φύγουν ακόμα και με το διπλό από τις Σέρρες, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Σαΐντ με πέναλτι στο 80’. Δοκάρια είχαν για τον Θεσπρωτό ο Βασιλάκης (4’) και ο Δρίτσας στο 25’ και για τον Πανσερραϊκό ο Καρασαλίδης 65’.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (72′ Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (76′ Στίνα), Σοφιανός, Ανάκογλου (65′ Κατσαντώνης), Μούργος (76′ Μυστακίδης), Κανίς, Σαΐντ.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Τσιμόπουλος, Γώγος, Βασιλάκης, Βαλέντε, Ρίζος, Μπίκας (65′ Λύγκας), Κωνσταντίνου, Μίγγος, Διγκόζης (82′ Πανταζέλος), Δρίτσας, Μπονίγια. 

Το πρόγραμμα του Α’ ομίλου 

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

 Βέροια - ΠΑΟΚ Β 1 - 1

Σάββατο 5 Νοεμβρίου

Πανσερραϊκός - Θεσπρωτός 1 - 1

Κυριακή 6 Νοεμβρίου (15:00)

Απόλλων Πόντου-Διαγόρας

ΑΕΛ-Ηρακλής Λάρισας

Μακεδονικός-Νίκη Βόλου

Π.Ο.Τ. Ηρακλής-Αλμωπός Αριδαίας

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου (15:15)

Παναθηναϊκός Β-Απόλλων Λάρισας

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

 

Το πρόγραμμα του Β’ ομίλου 

Σάββατο 5 Νοεμβρίου (15:00)

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ Β 1 - 0

Επισκοπή-Ολυμπιακός Β 1 - 1

Κυριακή 6 Νοεμβρίου (15:00)

Αιγάλεω-ΟΦ Ιεράπετρας

Ηλιούπολη-Κηφισιά

Καλαμάτα-Ηρόδοτος

Χανιά-Παναχαϊκή 

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου (15:00)

ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική

Ρεπό: Καλλιθέα