Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Αναβολή αγώνων σε super και football League λόγω χιονιά

Αναβολή στο Ηρακλής - Κέρκυρα, μόνο με... θαύμα θα γίνει την Κυριακή
Ηρακλής και Κέρκυρα βρέθηκαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου σταδίου για το μεταξύ τους παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 15:00 (11η αγωνιστική), ωστόσο ο χιονιάς δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του. Πυκνό χιόνι, αλλά και πάγος είχε καλύψει το χόρτο στα
περισσότερα σημεία, με τον κίνδυνο τραυματισμού των παικτών των δύο ομάδων να είναι μεγάλος.Ο διαιτητής Καραντώνης και οι βοηθοί του επιθεώρησαν τον γήπεδο λίγη ώρα πριν τη σέντρα, διαπιστώνοντας οτι ήταν αδύνατο να διεξαχθεί ματς.
Από την πλευρά της η Κέρκυρα πίεζε το ματς να διεξαχθεί είτε σήμερα είτε αύριο Κυριακή (15/1), προκειμένου η ομάδα της να μην επιβαρυνθεί με νέο ταξίδι στη Θεσσαλονίκης. ωστόσο ο… καιρός έχει άλλη άποψη.
Σύμφωνα με τον ΚΑΠ οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες να βρεθούν στο Καυτανζόγλειο και αύριο, όμως θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο το ματς να γίνει. Κι αυτό γιατί μόνο με… θαύμα η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί.
Πλέον αναμένεται ανακοίνωση από την διοργανώτρια Αρχή η οποία θα αναβάλλει επ' αόριστον το ματς.
Αναβολές και στη Football League
Οπως αναμενόταν αναβλήθηκε το παιχνίδι Αγροτικός Αστέρας – Άρης, που ήταν να διεξαχθεί σήμερα στις 15:00 στο γήπεδο  του Ευόσμου για την 10η αγωνιστική της Football League.Το χιόνι παρέμενε πολύ, ενώ σε αρκετά σημεία υπήρχε και πάγος. Ετσι ο κίνδυνος τραυματισμού για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν μεγάλος.
Οσον αφορά το πότε τελικα θα γίνει το ματς, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, ένα παιχνίδι το οποίο αναβάλλεται λόγω καιρού, πρέπει να διεξαχθεί την αμέσως επόμενη ημέρα και την ίδια ώρα. Ωστόσο Άρης και Αγροτικός Αστέρας κατέθεσαν κοινό αίτημα στην Football League προκειμένου το παιχνίδι να μην οριστεί την Κυριακή το παιχνίδι. 
Κι αυτό γιατί πολύ δύσκολο ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει ματς έστω και μετά από 24 ώρες. Ετσι προκειμένου οι δύο ομάδες να μην ταλαιπωρηθούν, κατατέθηκε το συγκεκριμένο αίτημα, ζητώντας η αναμέτρηση να οριστεί σε άλλη ημέρα. 
Η χιονόπτωση οδήγησε στην αναβολή του αγώνα της Αναγέννησης Καρδίτσας με τα Χανιά, που ήταν προγραμματισμένο για αύριο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα. λόγω πυκνής χιονόστρωσης και πάγου στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου Καρδίτσας