Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Ο ΠΑΣ Κλένια πέρασε από το Ζευγολατιό με νίκη επι του Άρη Βοχαϊκού

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος γεωργιος - αγιοι θεοδωροι κορινθια ποδοσφαιρο
Η κακοκαιρία παρέτεινε την εορταστική περίοδο κατά κάποιον τρόπο σε όλες τις κατηγορίες της Κορινθίας. Αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται  η τελευταία αγωνιστική (15η) του 1ου γύρου και για την Β’ Κορινθίας. 
Η αναβληθείσα 14η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή.
Οι αγώνες του Σαββάτου.
Στα Εξαμίλια η Δάφνη επικράτησε με 3 - 1 της Περαχώρας, σε αγώνα ντέρμπι.  
Ύστερα από αμφίρροπη αναμέτρηση στο Ζευγολατιό ο Άρης Βοχαϊκού έχασε με σκορ 1- 2 από τον ΠΑΣ Κλένια. 
Στο Σπαθοβούνι  η τοπική ομάδα επικράτησε με 1 - 0 επί της Προόδου Αγίου Βασιλείου. και φιγουράρει στην  3η θέση της βαθμολογίας, ενώ  στην Αρχαία Κόρινθο ο Άρης επικράτησε με το ευρύ 4 - 1 επι του ΠΑΟ Κουταλά.

Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με τον αγώνα του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών απέναντι στον ΑΟ Ρομά την πιο  γρήγορη ομάδα στην Κορινθία και με το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στους Αγίους Θεοδώρους και τον Άγιο Γεώργιο. Οι  Άγιοι πραγματοποιούν μια χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Παρέμειναν ωστόσο σχετικά κοντά στην 3άδα και σίγουρα έχουν την εμπειρία αλλά και την φανέλα για να κυνηγήσουν την κούρσα. Ο Άγιος Γεώργιος σε μια εξαιρετική χρονιά πρωταθλητισμού, έχει καταφέρει να βάλει τις βάσεις για να παλέψει ακόμη πιο δυνατά την άνοδο και τον τίτλο στον Β’ γύρο. Βρίσκεται σταθερά στην πρώτη 3άδα και πλέον ενισχύθηκε με σημαντικές μεταγραφές την παρούσα μεταγραφική περίοδο. Ο Σαρωνικός Γαλατακίου στη φυσική του έδρα υποδέχεται τον Κύψελο που βρίσκεται στο φάσμα του υποβιβασμού.Ρεπό έχει η πρωτοπόρος Θύελλα Κάτω Διμηνιού

Η 15η αγωνιστική

Σάββατο 14 / 1 / 17 - 15:00
Άρης Αρχαίας Κορίνθου – ΠΑΟ Κουταλά 4 - 1
Δάφνη Εξαμιλίων – ΑΟ Περαχώρας 3 - 1
Άρης Βοχαϊκού – ΠΑΣ Κλένια. 1 -2
ΑΟ Σπαθοβουνίου – Πρόοδος Αγίου Βασιλείου  1 - 0
Κυριακή  15 / 1 / 17 - 15:00
Σαρωνικός Γαλατακίου – ΠΑΣ Κύψελος
Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών – ΑΟ Ρομά.
Άγιοι Θεόδωροι – ΠΑΣ Άγιος Γέωργιος
Ρεπό η Θύελλα Κάτω Διμηνιού