Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

"ΠΑΣΑΣ" Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στα Γιάννενα έκανε τη ζημιά, νικώντας τον ΠΑΣ με ανατροπή!

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-2
Ο Αστέρας Τρίπολης πήγε στα Γιάννενα μετρώντας μόνο ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια του, όμως έκανε τη ζημιά, νικώντας τον φορμαρισμένο ΠΑΣ με ανατροπή στο σκορ, 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ζάιρο στο 63', αλλά ο Αστέρας απάντησε με τον ίδιο τρόπο, αρχικά με τον Φαρίνια (72') κι έπειτα με τον Μάσα (77'). Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπλοκαρίστηκε από το παιχνίδι των φιλοξενούμενων και παρότι κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την εξέλιξη του αγώνα, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί, πάνω από τον Παναθηναϊκό, στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ, με καρφωτή κεφαλιά του Ζάιρο στο 63', έπειτα από το κόρνερ του Κοζορώνη,... έμπαζαν στην άμυνα.
Και οι φιλοξενούμενοι, όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά έφθασαν σε μια πανάξια και παλικαρίσια νίκη. Στο 72' ο Γιαννούλης σέντραρε από τα αριστερά και ο Φαρίνια, ανάμεσα σε τρεις παίκτες του ΠΑΣ, έπιασε την κεφαλιά στην αριστερή γωνία της εστίας του Περιστερίδη, με την ομάδα της Ηπείρου να δέχεται το πρώτο γκολ στην έδρα της, έπειτα από 432 αγωνιστικά λεπτά.
Και σαν μην έφθανε αυτό, πέντε λεπτά αργότερα ο Μάσα-είχε μπει στο παιχνίδι μόλις στο 76', με κοντινή κεφαλιά, χάρισε τη μεγάλη νίκη στην αρκαδική ομάδα.
Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους από το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν ρυθμό και τον Μαμπουλού, στις τρεις περιπτώσεις που φάνηκε απειλητικός (5', 22' 58') να αστοχεί.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας (79' Καρανίκας), Λίλα, Κοζορώνης (76' Ιγκορ), Κούτρης, Ζάιρο, Μαμπουλού, Κόντε (55' Γιάκος)
Αστέρας Τρίπολης (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Ευαγγέλου (64' Κυριακόπουλος), Χαμντανί, Γιαννούλης, Δημούτσος, Τσουκαλάς, Καλτσάς, Νίκο Φερνάντες, Τσιλιανίδης (76' Μάσα), Φαρίνια (86' Ιωαννίδης)