Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

ΒΡΑΧΑΤΙ: Με επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής Βέλου-Βόχας Νέας Δημοκρατίας

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής Βέλου-Βόχας Νέας Δημοκρατίας στο Βραχάτι .
Η ανταπόκριση των μελών ,αγωνιστών και φίλων της παράταξης μας ήταν εντυπωσιακή .Ο Πρόεδρος Γιώργος Βορινιώτης και τα Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Βέλου - Βόχας Δημήτρης Καλλίρης ,Ιωάννης Βασιλακόπουλος , Μερκούρη Πένυ, Δημήτρης Καλαντζής , Γεώργιος ΔούροςΜπάμπης Μητσοπουλος , Χρίστος Μαρκόπουλος , ευχαριστούν για την τιμή που τους έκαναν οι Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες να παρευρεθούν στην εκδήλωση. 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που στέκονται
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρ. Υφυπουργός Εξωτερικών, για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Κώστας Βλάσης  - Βουλευτής Αρκαδίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Υφυπουργοί Χρίστος Δήμας και Νίκος Ταγαράς , ο Βουλευτής Κώστας Κόλλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Χάρης Βυτινιώτης, ο Δήμαρχος Βέλου - Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Αναστάσιος Γκιολής και Οικονόμου Γεώργιος, η πρ. Βουλευτής και Εντεταλμένη σύμβουλος Περιφ. Πελοποννήσου Αθηνά Κόρκα-Kώνστα.
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που κάθονταιΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που στέκονται
Επίσης, η Σύμβουλος Πρωθυπουργού Πολιτευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη , η Πολιτευτής Μαρία Παπακωνσταντίνου, τα μέλη της Π.Ε.  Θεόδωρος Σεργεντάνης και Γιώργος Ρούκης -αντ/δρος της ΔΕΕΠ Κορινθίας, ο Ειδικός σύμβουλος για θέματα Δια Βίου Μάθησης της περιφ. Πελοποννήσου Kωνσταντινόs Δαρσινόs .
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
 
Ο αντιπρόεδρος ΕΛΓΑ Γιώργος Φερετζάνης ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος ,ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου Γρηγόρης Καρπούζης , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Παναγιωτης Λουζιωτης , ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Μουρίκης και μέλη του Επιμελητηρίου.
Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κορινθίας Δημήτριος Σουφρίλας και τα αιρετά μέλη της ΔΕΕΠ Κορινθίας
Γιώργος Ρούκης, Μαίρη Τσαντίλα, Νίκος Κορδαλης , Βούλα Φιλη , Γιώργος Μάρας , Σπυρος Κουρουμαλης 
Οι προέδροι των ΔΗΜ. Τ.Ε. Κορινθίας : Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Μπάμπης Διαμαντόπουλος Σικυωνίων Mιχάλης Σωτηρόπουλος, Κορίνθου Αποστόλης Γεώργαρης, Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Παναγιώτης Φίλης , Νεμέας Δημήτριος Ευσταθίου καθώς επίσης και αιρετά μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ε.
Οι Τομεάρχες ΔΕΕΠ Κορινθίας : Γιάννης Τσάκωνας - Κοινωνικής Αλληλεγγύης ,Νίκος Κεκερής - Συνταξιούχων, Τσώτος Ιωάννης - Εμπόρων , Γιάννα Μπεκιάρη Βορινιώτη Γραφείο τύπου και ΜΜΕ,
Χριστίνα Γ. Οικονόμου -Τουρισμού κ Πολιτισμού, Γεώργιος Δαλαμαρίνης - Προστασίας Πολίτη,
Σωτήρης Κουκουλάκης -Υποδομών , Αδάμ Δημήτρης - Εμπορίου.
Οι προέδροι των Δημοτικών κοινοτήτων Πουλλίτσας Γεωργιος Πουλος και Λεχαίου- Ανδρέας Πούλος
Οι τέως Πρόεδροι ΝΟΔΕ Χρήστος Σεργεντάνης, Παύλος Στεργιόπουλος
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανάβης Θανάσης- Δήμος Βέλου-Βόχας - μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ε.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αρκάδων Κορινθίας Γεώργιος Κουρεμένος.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ