Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-1: Νέο «διπλό» στο ΟΑΚΑ, με Τσόλακ, και στο -10 από την κορυφή

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-1: Νέο «διπλό» στο ΟΑΚΑ, με Τσόλακ, και στο -10 από την κορυφή (highlights)!

 Ούτε η κούραση από τον αγώνα στη Γάνδη, την Πέμπτη, ούτε οι απουσίες, εμπόδισαν τον ΠΑΟΚ να ξανανικήσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μετά το Κύπελλο και για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League!

 Mε 1-0 επιβλήθηκαν οι Θεσσαλονικείς - σε ένα ματς που πήγε όπως εκείνοι ήθελαν - χάρη σε ένα γκολ του Τσόλακ (50'), μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Μίτριτσα. 

Ήταν το πρώτο τέρμα της δεύτερης θητείας του Κροάτη στο «Δικέφαλο του Βόρρα» και παρθενικό από τον Νοέμβρη του 2020 στα ασπρόμαυρα!

Έτσι η ομάδα του Λουτσέσκου, που έμεινε αήττητη στην Καλογρέζα για 11ο ματς όχι μόνο εξασφάλισαν τη 2η θέση αφήνοντας τους «κιτρινόμαυρους» στο -10, αλλά μείωσαν κι εκείνοι την απόσταση τους από την κορυφή και τον Ολυμπιακό στους 10 πόντους.

Η ομάδα του Οφρυδόπουλου παρότι είχε ελαφρά υπεροχή στο πρώτο μέρος δεν αντέδρασε ουσιαστικά μετά το γκολ που δέχθηκε (μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο με Τσιγγάρα και τον σκόρερ) και παρότι έμεινε 3η, εξαιτίας της ισοπαλίας στο Άρης - Παναθηναϊκός, είδε τη διαφορά της να μειώνεται από αμφοτέρους (στο -1 και -3 αντίστοιχα)

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς – Μισελέν (84’ Ρότα), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι - Κριχόβιακ, Χατζισαφί (72’ Σιμάνσκι) - Άμραμπατ, Μάνταλος (56’ Γκαρσία), Τσούμπερ (84’ Ανσαριφάρντ).– Αραούχο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης - Λύρατζης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ -Τσιγγάρας, Κούρτιτς – Ζαμπά (76’ Τέιλορ), Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (67’ Μπίσεσβαρ) – Τσόλακ (85’ Άκπομ).