Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

«ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ» στο Δωδέκατο έτος!!! - ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 57


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ,ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 57

Μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης, ο «Πολιτιστικό Βήμα» κλείνει τα έντεκα  χρόνια και μπαίνει στον δωδέκατο χρόνο κυκλοφορίας του,
αισιόδοξο και για το παρόν, αλλά και για το μέλλον.
Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους και ο τοπικός τύπος δεν αποτελεί εξαίρεση. Ιδιαίτερα ο ανεξάρτητος, αφού δεν έχει τα ισχυρά οικονομικά στηρίγματα που πετυχαίνουν να έχουν οι παραταξιακές εφημερίδες.
Το   «Πολιτιστικό Βήμα», τον προηγούμενο χρόνο δέχθηκε μεγάλη οικονομική επίθεση, με στόχο τη διακοπή της κυκλοφορίας του. Δήθεν «φίλοι» μας, έκαναν τα αδύνατα
δυνατά για να πετύχουν το κλείσιμο της εφημερίδας μας. Δεν το πέτυχαν και ούτε θα το πετύχουν, διότι εσείς, αγαπητοί μας αναγνώστες, είστε η δύναμή μας και το δείξατε αυτό παντοιοτρόπως!
Το  «Βήμα» έχει μάθει να ξεπερνά, εύκολα ή δύσκολα -δεν έχει σημασία- τα εμπόδια και να βαδίζει πάντα προς τις δημοσιογραφικές επιτυχίες!
Με γνώμονα την αντικειμενική και αξιόπιστη ειδησεογραφία και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του Φενεάτικου λαού , θα συνεχίσουμε -με όποιο κόστος- τη συνέχιση της προσπάθειας και, όπως γνωρίζετε, το «Πολιτιστικό Βήμα» ξέρει να τηρεί τις υποσχέσεις του!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ