Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Οργή Άννας για το δήμαρχο Δράμας – Τον “έκοψε” από την υποδοχή (βίντεο)

Ήταν μια «απαράδεκτη κίνηση»! Αυτή ήταν η απάντηση της Άννα Κορακάκη σε ερώτηση δημοσιογράφου για την απόφαση του δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου, να κατεδαφίσει το σκοπευτήριο στη γενέτειρά της όπου πραγματοποιούσε τις προπονήσεις της. Λίγες ώρες αργότερα κατά την αποθεωτική υποδοχή της στη Δράμα έκανε γνωστό ότι είχε ζητήσει να μην παρευρεθεί κανείς από τις τοπικές Αρχές και, βεβαίως, ο δήμαρχος. 
Η χρυσή Ολυμπιονίκης, φανερά
εκνευρισμένη, έδειχνε οργισμένη για την απόφαση του δημάρχου και λίγη ώρα μετά την άφιξη της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που την περίμεναν και αναφερόμενη στο περιστατικό είπε: «Με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτή η είδηση! Θα μιλήσω για το θέμα με τον Δήμαρχο, όταν επιστρέψω στην Δράμα γιατί ήταν μια απαράδεκτη κίνηση! Να το γκρεμίσει λίγες ώρες αφότου κατέκτησα το μετάλλιο χωρίς να ρωτήσει. Εμείς είχαμε πράγματα εκεί μέσα. Πράγματα που θέλαμε να κρατήσουμε. Δεν με ρώτησε κανείς, ουσιαστικά έγινε με το «έτσι θέλω» ανέφερε η ίδια.
Όταν ρωτήθηκε ποιος πιστεύει πως ήταν ο λόγος που έγινε αυτό απάντησε: «Πιστεύω ότι το έκαναν επειδή αύριο μεθαύριο μπορεί να υπάρχει όλο αυτό εκεί (σ.σ. η υποδοχή) και φυσικά αυτό δεν ήταν μια εικόνα που τιμούσε τη δημοτική αρχή» και συνέχισε:
«Ένιωσα ότι δε σεβάστηκε τον χώρο μας. Όπως κι αν είναι αυτός ο χώρος. Είχαμε πράγματα που θέλαμε να κρατήσουμε. Κι αν επιστρέψω και δω ότι αυτά έχουν χαλάσει θα απογοητευτώ πάρα πολύ. Ήδη απογοητεύτηκα».

aftodioikisi.gr