Τρίτη 24 Μαΐου 2016

EUROGROUP - ΕΙΔΟΜΕΝΗ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ 8

Μεγάλη ημέρα ξημερώνει αύριο. Η ελληνική Κυβέρνηση των Τσίπρα - Καμένου διά του εξουσιοδοτημένου της αντιπροσώπου Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για να λάβει το αντίτιμο της εκποίησης της Ελλάδας. Δικαίως ελπίζουν οι ντόπιοι συγκυβερνήτες για μια πλούσια αμοιβή τους. Τι άλλο να κάνουν πια για να κερδίσουν την εύνοια των Γερμανών και των Γάλλων που ξεκινούν επίσημα να αποικούν την Ελλάδα για 99 χρόνια.
Χρέος και Μετρητά είναι τα όνειρα του Αλέξη Τσίπρα που είναι και αριστερός, είναι και δημοκράτης σοσιαλιστής, είναι και καπιταλιστής, είναι και ό,τι ζητάνε οι αφέντες του, αρκεί να κάθεται στην καρέκλα των αποικιοκρατών για χρόνια πολλά. Μέχρι το 2023 που θέλει και ο Παππάς, να εορταστούν τα 100 χρόνια της μεγάλης νίκης. Το τι θα πάρει το ξέρει καλά καθώς ο ηττημένος ποτέ δεν χαίρεται τα λάφυρα των νικητών. Τι και αν πρόστρεξε στην αγκαλιά των συνεργατών του στην Κωνσταντινούπολη. Τι και αν στρώνει το κόκκινο χαλί στον Τσάρο της Ανατολής. Το δίκαιο του πολέμου επιτρέπει στον ηττημένο να επιζεί, όμως η εμμονή του ηττημένου στη μάχη μόνο κακή κατάληξη μπορεί να έχει για τον ίδιο και το λαό του.
Για καλό και για κακό ο Αλέξης Τσίπρας έχει τα ΜΑΤ, τις δυνάμεις καταστολής του στην Ειδομένη. Αν καπνός λευκός δεν φανεί, η Ειδομένη θα χαθεί μαζί με χιλιάδες ανώνυμες ψυχές. Καπνός από δακρυγόνα θα σηκωθεί για να σκεπάσει την Ευρώπη. Να μην μπορούν οι Έλληνες να δουν την ντροπή του ηττημένου αρχηγού τους. Αίμα και δάκρυα θα χυθούν ώστε να προετοιμαστούν οι αδαείς για το τι επακολουθήσει σε λίγο καιρό, μετά τις αποφάσεις αφρόνων δυναστών.
Το Χρέος των Ελλήνων, η αγαπημένη καραμέλα του Αλέξη Τσίπρα, δεν είναι τα επαίσχυντα δάνεια του ελληνικού παρακράτους εις βάρος της Ελλάδας που θέλει να διαιωνιστούν. Το χρέος είναι να σηκώσουν οι Έλληνες το κεφάλι και να ψελίσουν ένα ΌΧΙ στο ξεπούλημα της πατρίδας τους. Να εξοστρακίσουν όλους αυτούς, που έχουν καταλάβει την κοινωνία και την ποδηγετούν όλα αυτά τα χρόνια μέχρι να πεθάνει από ασφυξία. Το χρέος του Αλέξη Τσίπρα που αδημονεί να μετακυλήσει στις επόμενες γενιές θα περιμένει για πολύ μέχρι να διευθετηθεί πραγματικά γιατί απλά κανείς δεν λέει την αλήθεια.
Ότι, δηλαδή, η Ελλάδα έχει τόσο πλούτο που αν δουλέψει λίγα χρόνια με τους ικανούς εξαϋλώνει το χρέος.  Αυτό είναι που προσπαθούν όλοι οι ξένοι και οι ντόπιοι δοσίλογοι, ειδήμονες της αρπαχτής, προβεβλημένοι θεατρίνοι να αποφύγουν για να μην εξαφανιστούν και οι ίδιοι.
Τα μετρητά που θα μας φέρει ο κ.Τσίπρας αύριο θα είναι για γέλια αφού τα περισσότερα θα γυρίσουν πίσω ως χρέος στους δανειστές θυμίζοντας την ταινία με τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο που όλο έτρεχε και ποτέ δεν έφτανε. Τα λίγα αργύρια για τους ιθαγενείς θα έχουν περιτύλιγμα και αυτό το ξέρει ήδη ο κ.Τσίπρας που μάταια έσπευσε εχθές να υποδουλώσει την Ελλάδα.
Ας δούμε λοιπόν ποιος θα νικήσει αύριο στο ντέρμπι των 8 αν και το αποτέλεσμα δείχνει προκαθορισμένο όπως και η διάρκεια αυτής της εφήμερης εξουσίας των αδίστακτων πολιτικών που ύμνησαν την ιδιοτέλεια στον υπέρτατο βαθμό, αντανακλώντας τη λειτουργία ενός παρακράτους που κατέλαβε το Κράτος και αρνείται να το παραδώσει στην προκοπή και την ευημερία, απειλώντας κυνικά να το δολοφονήσει καθώς πλησιάζουν οι νικητές τους Γ' Παγκοσμίου Πολέμου να το απελευθερώσουν...

Thedayaftergr