Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Πέτρος Τατούλης "Σπίτι της Άρσης Βαρών η Περιφέρεια Πελοποννήσου"



Εμφάνιση IMG_0065.jpg 
"Η ψυχή των Ελλήνων είναι άμεσα συνυφασμένη με την αισιοδοξία που πηγάζει από την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, μετά τις τόσες επιτυχίες που μας έχει προσφέρει" τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κηρύσσοντας την έναρξη του Πανελληνίου Κυπέλου Επιλέκτων Αθλητών - Αθλητριών Άρσης Βαρών στη Μεγαλόπολη το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015.
Εμφάνιση IMG_0181.jpgΗ Περιφέρεια Πελοποννήσου συνέχισε ο κ. Πέτρος Τατούλης "στο πνεύμα της ανταποδοτικότητας της προσφοράς, της ελπίδας και της προσδοκίας που καλλιεργεί η Άρσης Βαρών, θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός και να συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία σε σειρά γεγονότων και διοργανώσεων" και, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Πύρρο Δήμα, τόνισε ότι "μπορείτε να θεωρείτε την Περιφέρεια Πελοποννήσου σπίτι σας".  

Εμφάνιση IMG_0329.jpg
"Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά η συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών" συνέχισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιλογή της Μεγαλόπολης για τη τέλεση των αγώνων. 
 Εμφάνιση P1010136.JPGΕμφάνιση P1010140.JPG
Ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την ποιότητα των αγώνων, σημείωσε ότι "στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η Περιφέρεια βρίσκει πόρους για να διεξάγονται τόσο μεγάλες διοργανώσεις. Μας προσδίδει κύρος, ο κόσμος αγκαλιάζει τους αγώνες και δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του" και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξαγγελία του Υφυπουργού Αθλητισμού για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, την οποία βρίσκεται στην κατεύθυνση που εξαρχής η Περιφέρεια Πελοποννήσου είχε προσδιορίσει.  
 Εμφάνιση P1010142.JPGΕμφάνιση P1010145.JPG
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών κ. Πύρρο Δήμα για τη συνεισφορά του στη διοργάνωση των αγώνων, ενώ ο ίδιος από την πλευρά του βράβευσε τον κ. Δήμα για τη συνολική συνεισφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό, ενώ αντίστοιχα ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Βασίλειος Σιδέρης τίμησε τον κ. Βαλέριο Λεωνίδη και τον κ. Χρήστο Ιακώβου για την προσφορά τους στο άθλημα και τον Ελληνικό Αθλητισμό.