Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα πάνω από 400.000 στελέχη, μέλη και φίλοι του Κόμματός μας προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και ανταποκρίθηκαν στο χρέος τους απέναντι στην Παράταξη και την ιστορία της.
Ως μεταβατικός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 400.000 στελέχη, μέλη και φίλους του Κόμματος, οι οποίοι με την ψήφο τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην κοινή μας προσπάθεια, ώστε να καταστήσουμε τη Νέα Δημοκρατία μια μεγάλη, δυνατή, φιλοευρωπαϊκή, εναλλακτική δύναμη για τον Τόπο.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες εθελοντές, οι οποίοι συνέβαλαν αποφασιστικά, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εκλογική διαδικασία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους τέσσερις υποψηφίους για τον φιλότιμο αγώνα τους, κυρίως όμως για την ευπρεπή στάση τους κατά την ημέρα των εκλογών.
Το εκλογικό αποτέλεσμα έδειξε ότι κανένας υποψήφιος δε συγκεντρώνει την απόλυτη πλειοψηφία.
Άρα, θα πρέπει να προσέλθουμε ξανά στις κάλπες στις 10 Ιανουαρίου. Έως τότε, συνιστώ ψυχραιμία, ενωτικό κλίμα από όλες τις πλευρές και σύνεση.
Εύχομαι και στους δυο υποψηφίους οι οποίοι θα συμμετέχουν στο δεύτερο γύρο των εκλογών καλή επιτυχία.
Τέλος, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες και όλους καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά».