Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Πρώτη νίκη στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης - «Χ»αιρόσουν να βλέπεις ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ατρόμητο - Έμειναν στο «Χ» Πανιώνιος και Ατρόμητος


Ματς που «Χ»αιρόσουν να βλέπεις ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΑτρόμητοΣε έναν πολύ όμορφο αγώνα, ο οποίος άνοιξε το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, Πανιώνιος και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 2 - 2 στη Νέα Σμύρνη  με τους φιλοξενούμενους να  προηγούνται δύο φορές με τον Ναπολεόνι (14΄, 40΄) και τους γηπεδούχους να «απαντούν» ισάριθμες με τον Κολοβό (33΄-πέναλτι και 46΄).
Από το 32΄ οι Περιστεριώτες αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοντοέ με απευθείας κόκκινη κάρτα.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Σιώπης, Αργυρόπουλος (85΄ Πάνος), Τασουλής, Οικονόμου, Μητρόπουλος (80΄ Φούντας), Ιμπαγάσα, Κολοβός, Μπουμάλ (67΄ Μασούρας), Γιάννου.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Ταυλαρίδης, Νάστος, Κοντοές, Φυτανίδης, Αγκουαζί, Πίτου Γκαρσία (90΄ Γεωργίου), Ούμπιδες (39΄ Κούρος), Μπρίτο (54΄ Δημούτσος), Ναπολεόνι, Παπάζογλου.

Νίκη - ανάσα του Εργοτέλη επί του ΠΑΣ Γιάννινα
Στο Ηράκλειο  ο Εργοτέλης πανηγύρισε σημαντική νίκη (πρώτη νίκη του στο Παγκρήτιο και δεύτερη στο πρωτάθλημα) με 1 - 0 απέναντι τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Γιουσούφ στο 9ο λεπτό.
 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Λυκογιάννης, Φίντελεφ, Γκέντσογλου, Καζναφέρης, Κοζορώνης, Ρέντζας (90+1΄ Γιοβάνοβιτς), Μπογκντάνοφ (58΄ Μπουρσέλης), Γιουσούφ, Παμλίδης (70΄ Άλαν)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Ντάσιος, Στρούνα (73΄ Ναδάλες), Σκόνδρας, Μιχαήλ, Λίλα, Αυγενικού (46΄ Κοροβέσης), Τσάβες, Τσουκαλάς, Ακόστα (58΄ Σαπαλίδης), Ίλιτς
 Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε τη ανοδική πορεία του, αφού κέρδισε και την Ξάνθη   Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ παίζει στη Λιβαδειά και θέλει νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον Παναθηναϊκό να μάχεται τη Δευτέρα (19:30) κόντρα στην Κέρκυρα.