Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Φάκελος «ακροδεξιά σούργελα»: #adonisforpresident - Ούτε ο Σαμαράς δεν τον ήθελε για υπουργό του! Εσύ θα τον ψηφίσεις για αρχηγό σου;


adonis-to-xei-kapseiΤέτοια γελοιοποίηση η ΝΔ δεν έχει ξαναζήσει. Το γεγονός ότι η ΝΔ δεν κατάφερε να κερδίσει τις τελευταίες εθνικές εκλογές, ήταν αρκετό για τους ακροδεξιούς μνηστήρες, να βρουν ευκαιρία να σκάψουν το διχαστικό λάκκο της ΝΔ, να αποδομήσουν την τεράστια συσπείρωση και το έργο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να βγάλουν όλα τους τα κόμπλεξ, απέναντι σε ένα κόμμα που έκανε υπομονή με τις γελοιότητες και ακρότητές τους.
Τελικά δεν θα έχουμε για υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΔ τον πρώην ακτιβιστή της φασιστικής νεολαίας (και μαθητή του γνωστού κολεγίου που θρέφει ηγέτες), Μάκη Βορίδη, αλλά τον πολιτικό που ζει μέσα στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα και τουιτάρει 3.768 φορές την ημέρα, τον πολύ Άδωνι Γεωργιάδη. Τον άνθρωπο, που ούτε ο ακροδεξιός Σαμαράς δεν τον άντεξε στην κυβέρνησή του, δεν τον έκρινε ικανό ως υπουργό Υγείας και για την ακρίβεια δεν τον έκρινε ικανό για ΚΑΝΕΝΑ υπουργείο αφού στον ανασχηματισμό που έκανε τον είχε στείλει σπίτι του.
Αυτός ο τηλεοπτικός παλιάτσος εμφανίζεται στα κανάλια να μας πει το εξής πολιτικό αφήγημα: Αποδεικνύει μας λέει πως κάποιος που δεν ανήκει στα πολιτικά τζάκια, μπορεί να διεκδικήσει την αρχηγία ενός κόμματος…
Μα αυτό φίλε Άδωνι είναι ένα προσωπικό σου κατόρθωμα που εδράζεται στην τηλεοπτική σου αναγνωρισιμότητα λόγω του Τσίρκο παρουσιαστικού σου και όχι γιατί εμπνέεις τα πλήθη, όχι γιατί έχεις διακριθεί για κάποιο πολιτικό σου άθλο… Το μόνο «πολιτικό» που σε συνοδεύει, είναι ο αυτοχαρακτηρισμός σου του Δεξιού, που φτάνει τα όρια του ιδεοληπτικού ψυχανγκασμού.

Φίλε Άδωνι, το γεγονός ότι είσαι βιοπαλαιστής και πουλάς βιβλία και δεν κωλώνεις να εκτίθεσαι για τη δουλειά σου σε τιμά.

Δεν σε τιμά ότι είσαι ο Νο1 Κωλοτούμπας και ότι χρησιμοποιείς το κλόουν κομμάτι του χαρακτήρα σου για να λάβεις αξιώματα που είναι πολιτικά. Αν έμενες σε αυτά του κονφερασιέ ίσως δεν θα γινόσουν γελοίος και προπάντως δεν έφερνες τη ΝΔ σε τόσο δυσάρεστη θέση, από τη στιγμή που ο Σαμαράς έκανε το λάθος να σε υιοθετήσει… Δεν είχε δει τα βίντεο που τον έβριζες αυτόν και τη ΝΔ, όταν ήσουν στο ΛΑΟΣ;; Αλήθεια αν από ατύχημα γινόσουν Πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεπτόσουν θεσμικά τον Προκόπη Παυλόπουλο;; Με τι μούτρα;; Αλλά είπαμε είσαι ο Νο1 Κωλοτούμπας!

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com