Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Κοντοβαζαινίτης

KONTOBAZAINITHΣ 
Μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φυσιογνωμίες του ελληνικού ποδοσφαίρου στις τελευταίες δεκαετίες, ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, έχασε την μάχη με τον θάνατο, σε ηλικία 77 ετών μετά από πολλά προβλήματα υγείας.
Ο δημοσιογράφος γεννήθηκε στα Καλάβρυτα, σπούδασε Πολιτικές και Νομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, διετέλεσε δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, διευθυντής της ΕΡΑ 1 και 2, ενώ ήταν επί σειρά ετών εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Υπήρξε νομικός σύμβουλος αρκετών ΠΑΕ και εκπροσωπούσε την Ξάνθη εδώ και δύο δεκαετίες, ενώ το 2006 είχε εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΑΕ αντικαθιστώντας τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο μετά την παραίτησή του.
 Η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τη λύπη της για την άσχημη είδηση. «O πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το χαμό του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη και απευθύνουν στους οικείους του, αλλά και στην αθλητική οικογένεια της SKODA Ξάνθη, θερμά συλλυπητήρια. Η απώλεια του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διαδρομή του και το έργο του, το ήθος, ο χαρακτήρας και η προσφορά του, αποτελούν παράδειγμα και υπόδειγμα για όλους».