Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΔΣ του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας

Σύνδεσμος Φιλολόγων Κορινθίας

 

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

 

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 και ώρα 09:00 μ.μ. σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω του συνδέσμου:

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/m_marinis

 

Κάθε μέλος του Συνδέσμου μπορεί να παρευρεθεί στην συνεδρίαση και να εκφράσει ελεύθερα την γνώμη του, συμβάλλοντας στην καλύτερη και δημοκρατικότερη λειτουργία μας. Το θέμα ημερήσιας διάταξης είναι:

 

1.     Έγκριση των λεπτομερειών του επικείμενου Συνεδρίου του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας με θέμα «Νέες προσεγγίσεις στη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων» (Κόρινθος, 18-20 Οκτωβρίου 2024), στην συνδιοργάνωση του οποίου θα μετάσχουν (α) το 3οΛύκειο Κορίνθου και (β) η Σύμβουλος Φιλολόγων Κορινθίας, Δρ. Ολυμπία Χασούρα.

 

Κάθε μέλος του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας μπορεί να προσθέσει θέμα στην ημερήσια διάταξη μέχρι και μία ώρα πριν την έναρξη της προγραμματισμένης συνεδρίασης. 

 

Σας παρακαλούμε να καταθέσετε τις προτάσεις σας για δράσεις που θα σας ενδιέφερε να αναλάβετε προσωπικά ή ομαδικά στο πλαίσιο του Συνδέσμου, καθώς οραματιζόμαστε έναν Σύνδεσμο ανοιχτό σε όλα τα μέλη του, συμμετοχικό και δημοκρατικό.

--
Σύνδεσμος Φιλολόγων Κορινθίας


Για το Δ.Σ.,

 

Ο Πρόεδρος

Μιχαήλ Ι. Μαρίνης· PhD

marinis@upatras.gr

https://uoi.academia.edu/MichalisMarinis

 

Η Γενική Γραμματέας

Ολυμπία Δρόσου· MA

 olydrosou@yahoo.gr