Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Mε επιτυχία η άσκηση αντισεισμικής προστασίας - Εγκέλαδος 2016 στο Γύθειο




Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η άσκηση αντισεισμικής προστασίας  -  Εγκέλαδος 2016 που πραγματοποιήθηκε στις 21-03-2016 στις 11:00 πμ. στο Γενικό Λύκειο Γυθείου και στο Δημαρχείο του Δήμου Ανατολικής Μάνης, υπό την αιγίδα της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Λακωνίας σε συνεργασία με την Π.Υ. Γυθείου και τον Δήμο Αν. Μάνης, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ΔΕΔΔΗΕ, Α.Τ. Γυθείου και Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης.

Την άσκηση παρακολούθησαν μέσω εκπροσώπων τους οι φορείς:  η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος – Ιονίων Νήσων, ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, τα Τμήματα Πολιτικής Προστασίας των Π.Ε. Πελοποννήσου, η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Λακωνίας, τα Τμήματα ΠΑΜ-ΠΣΕΑ των Π.Ε. Πελοποννήσου με τα Γραφεία τους, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης, το Α.Τ. Γυθείου, η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, το Κέντρο Υγείας Γυθείου, οι Εθελοντές, η Δ/νση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο κλπ. 
            Μετά το τέλος της άσκησης πραγματοποιήθηκε  σύσκεψη στο Δημαρχείο, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου με τους εμπλεκόμενους φορείς της Άσκησης όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την αποτίμηση της άσκησης 

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου