Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ανοιχτή Εκδήλωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

AFISA internet
Η ΜΚΟ «Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη»  σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου, διοργανώνουν Ανοιχτή Κεντρική Εκδήλωση Ενημέρωσης & Πρόληψης για τη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, ώρα 18:00 – 21:00, στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο  του Δημαρχείου Περιστερίου (είσοδος από Καραθεοδωρή και Εθνικής Αντιστάσεως, στάση Μετρό Περιστέρι), θα πραγματοποιηθούν:
   •Ομιλίες εξειδικευμένων Ιατρών πάνω στο Σακχαρώδη Διαβήτη, με ομιλητές: Δρ. Αντώνιος Λέπουρας, Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διευθυντής Παθολογικής - Διαβητολογικής Κλινικής του ΙΑΣΩ General και Διονύσης Βλάχος , Γενικός Ιατρός, Επιστημονικός Διευθυντής EURODIET MED
   •Βραδιά μαγειρικής «ζωντανά», από τον Σεφ της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα»  Στέλιο Κουτρουβέλη, όπου θα μας μαγειρέψει συνταγές απλές και θα μας πει μικρά και μεγάλα μυστικά της σωστής διατροφής.
   •Δωρεάν Μετρήσεις Σακχάρου από εξειδικευμένη νοσηλεύτρια
Τη βραδιά θα συντονίσει η δημοσιογράφος Υγείας κα Εύα Ντελιδάκη ενώ θα είναι μαζί μας ο παρουσιαστής της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα»  κος Κρατερός Κατσούλης, για να δώσει το δικό του μήνυμα ευαισθητοποίησης για τη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη.
Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό!
Πληροφορίες:
Δήμος Περιστερίου  |  210 57 01 141
ΜΚΟ «Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη»  |   210 65 200 70 

«Έξυπνο» επίθεμα για τον καλύτερο έλεγχο του διαβήτη

diabetes
graphene
Το πρώτο επίθεμα, το οποίο προσκολλάται στο δέρμα και παρακολουθεί συνεχώς και με ακρίβεια το επίπεδο της γλυκόζης μέσω του ιδρώτα, δημιούργησαν ερευνητές από την Νότια Κορέα.
Διαβάστε περισσότερα 
 
logo newsletter