Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΝΕΔΡΟΣ Ν.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ



         O ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
     ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΝΕΔΡΟΣ Ν.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

          Ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΔΗ.Μ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κορίνθου, θα είναι υποψήφιος Σύνεδρος Ν.Δ. Κορινθίας στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές του κόμματος στις 3 Απριλίου. Σε δήλωσή του μεταξύ άλλων αναφέρει:
 “Στις εκλογές της 3ης Απριλίου 2016 για την ανάδειξη συνέδρων που θα συμμετάσχουν στις εργασίες του 10ου τακτικού Συνεδρίου της Ν.Δ., δηλώνω παρών και κατέρχομαι υποψήφιος για να μπορέσω να εκπροσωπήσω την Κορινθία μας, αναδεικνύοντας τα προβλήματα του τόπου μας, αλλά και για να διατρανώσω τις Ιδέες της Λαϊκής Πατριωτικής Δεξιάς και του Κοινωνικού Πατριωτισμού, που ειδικά στις μέρες μας, που η Πατρίδα καταδυναστεύεται από την Αριστερά, πρέπει να ακούγονται ακόμη περισσότερο. Η Ν.Δ. μετά από τις ψυχοφθόρες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της, επουλώνει ταχύτατα τις πληγές της, που προκλήθηκαν από τις αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες μέσα στο 2015, συνθέτει δυνάμεις, μετατρέπεται σε μια αρραγή Φιλελεύθερη-Πατριωτική Δύναμη και με εφαλτήριο το Συνέδριό της και την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού της, θα είναι σύντομα έτοιμη να απαλλάξει τη χώρα από τον αριστερισμό του ΣΥΡΙΖΑ και να αποτελέσει μια φερέγγυα και αξιόπιστη κυβερνητική επιλογή”.

Σύντομο βιογραφικό Ανδρέα Μητσόπουλου.

         
Ο Ανδρέας Μητσόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Είναι Δικηγόρος, υιός του Γεωργίου Μητσόπουλου, Αντιστρατήγου (Δ) ε.α., καταγόμενος από το Περιγιάλι-Κορινθίας. Από το 2015 είναι παντρεμένος με τη Δικηγόρο Μαρία Διδασκάλου, από τα Αθίκια-Κορινθίας και Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης από το 2000.
          Ως φοιτητής υπήρξε μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της Νομικής Κομοτηνής. 
          Την  περίοδο 2001-2003 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό  Ναυτικό.
          Από το 2003 είναι Δικηγόρος, ειδικευόμενος στο Ποινικό Δίκαιο.           
          Έχει διατελέσει Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Άσσου-Λεχαίου και Τομεάρχης Διαφάνειας της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κορινθίας την περίοδο 2010-2013. Από το 2013 είναι μέλος της Ε.Κ.Ο. Δικηγόρων της Ν.Δ. Στις συνεδριακές εκλογές της 16ης Ιουνίου 2013, που διενεργήθηκαν από τη ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας, με σκοπό την εκλογή συνέδρων για το 9ο Συνέδριο της Ν.Δ., εξελέγη πρώτος σε σταυρούς Σύνεδρος. Την περίοδο Ιουνίου-Δεκεμβρίου 2013 διετέλεσε Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας, ενώ την περίοδο 2013-2016 υπηρέτησε το κόμμα ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κορίνθου. Είναι Συγγραφέας του ιδεολογικοπολιτικού βιβλίου με τίτλο «Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ». Έχει συμμετάσχει ως καλεσμένος σε πληθώρα τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί τακτικά και δημοσιεύει πολιτικά άρθρα με ευδιάκριτο ιδεολογικό στίγμα, στον τοπικό, πελοποννησιακό και αθηναϊκό τύπο, καθώς και στο διαδίκτυο.
         
                                                                                
                 
                                                              Με τιμή
                      
                    
                                          ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
                                         ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΝΕΔΡΟΣ Ν.Δ.