Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

H Τakeda Ηellas Συν-τρέχει για τη ζωή και υποστηρίζει τον 1o Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου της ΚΕΔΕ

kede takeda
Η φαρμακευτική εταιρεία Takeda, πιστή στην ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, στηρίζει ενεργά τον 1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου, που διοργανώνει την Κυριακή 27 Μαρτίου η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), σε συνεργασία με τους Δήμους Αμαρουσίου και Βριλησσίων και την υποστήριξη του Δήμου Πεντέλης.

Συγκεκριμένα η Τakeda θα προσφέρει 1 ευρώ για  κάθε συμμετέχοντα,  προκειμένου να υλοποιηθούν πρωτοβουλίες και δράσεις, που θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους των παραμεθόριων περιοχών της πατρίδας μας.
Ο αγώνας στον οποίο όλοι μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν θα ξεκινήσει, στις 10 το πρωί, με αφετηρία το Δημαρχείο Αμαρουσίου και σημείο τερματισμού το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βριλησσίων. Παράλληλα, στις 11:30 το πρωί θα λάβει χώρα αγώνας 200 μέτρων με πατίνι, για παιδιά έως 15 ετών, με το σημείο εκκίνησης να βρίσκεται 200 μέτρα πριν το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βριλησσίων.
Στο χώρο του τερματισμού, θα βρίσκεται και η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία, η οποία θα πραγματοποιήσει δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σημασία της δωρεάς και του εθελοντισμού.
Με αφορμή αυτό ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, Εμπορικός Διευθυντής Ελλάδας της Takeda, δήλωσε: «Για όλους εμάς, που καθημερινός μας στόχος είναι η παροχή των πλέον ποιοτικών υπηρεσιών υγείας για τους συνανθρώπους μας είναι αυτονόητη η έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη αυτού του Φιλανθρωπικού Αγώνα. Καλούμε όλους να πάρουν τις οικογένειές τους και να έρθουν να “συν-τρέξουμε…” για καλό σκοπό, γιατί μόνο μέσα από τη συμμετοχή και την αλληλεγγύη μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο»

stogiatro.gr