Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Παναιτωλικός - Ιωνικός 1-0: Ο «Τίτορμος» έβαλε τέλος στο σερί των Νικαιωτών

Παναιτωλικός - Ιωνικός 1-0: Ο «Τίτορμος» έβαλε τέλος στο σερί των Νικαιωτών (highlights)

Ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε με το μίνιμουμ σκορ του Ιωνικού βγάζοντας αντίδραση μετά τη βαριά ήττα στο Φάληρο. 

Σε ένα ισορροπημένο και αμφίρροπο παιχνίδι ο Παναιτωλικός έμελλε να είναι αυτός που θα πετύχαινε το «χρυσό» γκολ που θα έκρινε και την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία στο β' μέρος πιέζοντας τους φιλοξενούμενους και βρήκαν την ευκαιρία που έψαχναν για να σκοράρουν με δράστη τον Κολοβό.

Ο Ιωνικός πλήρωσε το γεγονός ότι στο διάστημα 46'-75' έριξε κατακόρυφα στροφές και δεν απείλησε επ' ουδενί την αντίπαλη εστία. Στο τελευταίο 20λεπτο οι Νικαιώτες ανέβασαν εκ νέου ρυθμό, όμως αποδείχθηκε πως ήταν αργά για να αλλάξουν τη ροή της αναμέτρησης. 
Με αυτή τη νίκη οι Αγρινιώτες πραγματοποίησαν σπουδαίο βαθμολογικό άλμα, απέχοντας πλέον μόλις τέσσερις βαθμούς από την πρώτη εξάδα. Στον αντίποδα, αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ιωνικού με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο, ύστερα από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ – Λιάβας Μλάντεν Μαλής Χουχούμης – Μάρτενσον Ντίας – Σενγκέλια (72’ Μόρσεϊ) Ντουάρτε (85’ Αποστολάκης) Κολοβός (88’ Μπουζούκης) – Καρέλης (72’ Ζοάο Πέδρο).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Xoυτεσιώτης – Μύγας Βαλεριάνος Τσιγκρίνσκι Μπουενά – Αντούνες (81’ Μάνος) Σάκιτς Φαντιγκά – Λοβέρα (63’ Καμπράλ) Σεμπά (80’ Μάσας) Μάντζης.