Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Οι 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο

Αυτοί είναι οι 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
 Διαβάστε τα βιογραφικά των  βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που εξελέγησαν στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου στους 7 Νομούς της Πελοποννήσου:

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΘΕΛΕΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Γεννήθηκε το 1961 στον Στιμάγκα Κορινθίας. Σπούδασε στην Σχολή Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ και έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα DEA. Στην Μορφολογία, Κοινωνικές Στρωματοποιήσεις & Παραγωγή Χώρου, Πανεπιστήμιο από το PARIS X – Nanterre. Μιλάει Γαλλικά. Δραστηριοποιείται στην Αριστερά από το 1980. Μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Εχει εργαστεί επί 22 χρόνια στην ΤΕΔΚ καθώς και στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου. Έχει διατελέσει και πρόεδρος του Συλλόγου Συμβούλων Ανάπτυξης εργαζομένων στις Τ.Ε.Δ.Κ. Για πρώτη φορά εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2012 και επανεξελέγη τον Ιανουάριο του 20015.
Email: m.theleriti@parliament.gr και theleriti.maria@gmail.com
Διεύθυνση: ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, τηλ. 27410 – 31322
ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ/ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1983 στο Μαρούσι. Σπούδασε στη Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Διεθνές Δίκαιο και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο City University του Λονδίνου. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών «Κώστας Βάρναλης» του ΔΠΘ και της παράταξης «Ριζοσπαστική Ανατρεπτική Κίνηση Δικηγόρων» (ΡΑΚ) του ΔΣΑ. Είναι μέλος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) και της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Επιθετικότητας. Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά και ημιεπαγγελματικά με το ποδόσφαιρο έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες της Ελλάδας (Κομοτηνή, Κορινθία και Αθήνα) και του Ηνωμένου Βασιλείου (Λονδίνο). Από το 2002 ήταν μέλος της Νεολαίας Συνασπισμού, και ήταν υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του 2012 και 2015 και στις Νομαρχιακές και Περιφερειακές εκλογές του 2006, 2010 και 2014 με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική περιφέρεια της Κορινθίας.Στις Περιφερειακές εκλογές του Μαίου 2014 εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015.
Email: psichogios.geor@dsa.gr και g.psychogios@parliament.gr
Διεύθυνση: Σκουφά 47-49, Αθήνα, 211-1842063, 211-1842065, 210-3227823
ΤΣΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ/ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Γεννήθηκε και ζει στην Κόρινθο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών και είναι πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Από τα φοιτητικά του χρόνια έχει αγωνιστική δράση στα κοινωνικά κινήματα. Διετέλεσε δύο φορές μέλος του Δ.Σ. τού Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου, δημοτικός σύμβουλος, υποψήφιος Νομάρχης και Περιφερειάρχης με συνδιασμό που στήριξε η ΔΗΜΑΡ. Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ στην Κόρινθο και κινήσεων πολιτών. Εκλέγεται πρώτη φορά βουλευτής.
Διεύθυνση: Κολιάτσου 34, Κόρινθος Τηλ: 2741083301

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΓΚΙΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ/ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1957 στο Ναύπλιο. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Εντάχθηκε στον Αριστερό χώρο από τα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια. Έχει διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος , εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος ως επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "Άλλη Πρόταση", ενώ συμμετείχε ενεργά σε κοινωνικά κινήματα ενάντια στα χαράτσια, το κλείσιμο της ΕΡΤ και την προάσπιση των δημοσίων ακινήτων κατά του ΤΑΙΠΕΔ. Ήταν υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με τον ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015. Εκλέγεται για πρώτη φορά.
Διεύθυνσης Γραφείου: Λ. Αμαλίας 14, Ναύπλιο. Τηλ: 275202720

ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ/ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Γεννήθηκε το 1952, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο εργατικό δίκαιο στη Νομική Σχολή της Χαϊδελβέργης, όπου διετέλεσε και επιστημονικός συνεργάτης. Το 1979 αναγορεύτηκε διδάτωρ Νομικών Επιστημών ενώ έχει εργαστεί και στην Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στις Βρυξέλλες. Μιλάει Γερμανικά και Αγγλικά. Ανέπτυξε δράση στο πλαίσιο του αντιδικτακτορικού φοιτητικού κινήματος. Από το 1982 δικηγορεί στην Αθήνα ενώ έχει υπάρξει καθηγητής και επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα εργατικού δικαίου. Διετέλεσε ειδικός συνεργάτης του Υπουργείου Εργασίας επί οικουμενικής κυβέρνησης, το 1990 επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου γενικός γραμματέας του ΥΒΕΤ. Μετείχε ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1989,Απριλίου 1990, 2000, 2004 και 2007, χωρίς να εκλεγεί. Το Μάιο του 2010 αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Εκλέγεται βουλευτής για πρώτη φορά.
Διεύθυνση Γραφείου: Δελφών 5 Αθήνα, τηλ. 2103608187 – 2103640544

ΑΧΑΙΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΣΙΑ)/ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ
Γεννήθηκε το 1959 στην Πάτρα. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή τους Πανεπιστημίου Αθηνών και στο INALCO στο Παρίσι. Επί εννέα χρόνια δίδαξε στο Τμήμα Τουρκικών και Μεσανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου, ενώ από το 2004 είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς και των ΑΣΚΙ. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015.
Στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ (Ιουλίου- Αυγούστου 2015) διετέλεσε Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών για θέματα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.
Ιστοχώρος: siaanagnostopoulou.blogspot.gr
Email: sia.anag@gmail.com
ΣΠΑΡΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ/ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

Γεννήθηκε το 1951 στην Πάτρα. Παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Σπούδασε Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο ΕΜΠ. Έχει εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής, στον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης (ΕΛΟΤ), στη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ), τεχνικός διευθυντής σε βιομηχανία και μετά ως ελεύθερος επαγγελματίας, μελετητής οργάνωσης επιχειρήσεων και διαχείρισης ποιότητας. Διατέλεσε μεταξύ άλλων μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης, εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Εντάχθηκε στην Αριστερά (στο ΚΚΕ Εσωτερικού) το 1978. Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Εσωτερικού – Ανανεωτική Αριστερά και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και έχει ασχοληθεί ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Πάτρα.
Διεύθυνση: Πλ. Ελευθερίας 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-3378400, 210-3708385
ΡΙΖΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ/ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Γεννήθηκε το 1963. Σπούδασε το τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστήμιου Πατρών. Απο το 1989 έως το 1995 εργάστηκε ως εργατικός επισκέπτης, ενω το διάστημα 1995-1998 ήταν συνεργάτης χρηματιστηριακής εταιρείας. ‘Εκτοτε και μέχρι σήμερα εργάζεται ως δάσκαλος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νόμο Αχαΐας. Έχει διατελέσει μέλος ΔΣ Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών Πάτρας από το 1989 έως το 1994. Δραστηριοποιήθηκε και συνδικαλιστικά στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας την περίοδο 2009-2014. Την πολιτική του δράση την ξεκίνησε ως μέλος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ (1978-1990). Έπειτα εντάχθηκε στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με ευθύνη την αγροτική πιλοτική από το 2013 ,ενώ από τον Φλεβάρη του 2014 διετέλεσε συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.
Ιστοχώρος: https://www.facebook.com/rizoulisandreas

ΗΛΕΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΑΛΤΑΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΕΦΗ)/ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ
Γεννήθηκε το 1954 στην Αθήνα και από το 1979 διαμένει στην Αμαλιάδα. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Είναι πτυχιούχος του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πάτρας (τμήμα Ελληνικός Πολιτισμός) και του Τμήματος Κεραμικής του ΙΕΚ Δήμου Βόλου. Τη δεκαετία 1981-1989 ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αμαλιάδας, με έντονη παρουσία στα πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και τη χειραφέτηση του γυναικείου κινήματος. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά νε τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και επανεκλέχθηκε τον Ιανουάριο του 2015.
Email: efgeorgopoulousaltari@gmail.com και efgeorgopoulou@parliament.gr
Διεύθυνση: Καποδιστρίου 9, Αμαλιάδα Τηλ: 26220-23351
ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα και είναι παντρεμένος. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός στο ΕΜΠ. Μιλάει Αγγλικά. Είναι εκπαιδευτικός της τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και εργάζεται στο 1ο Πύργου. Συμμετέχει ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα στο χώρο της Παιδείας. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ηλείας καθώς και αιρετό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου (ΠΥΣΔΕ). Δραστηριοποιείται στα αυτοδιοικητικά πράγματα του νομού μας από το 2006 με τη νομαρχιακή κίνηση «Ηλεία των Πολιτών» και από το 2010 με την «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας». Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή του. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015.
Email: dbaxev@yahoo.gr και d.baxevanakis@parliament.gr
Διεύθυνση: Καπογιάννη 1, Πύργος, τηλ 26210 24028, φαξ 26210 24028
ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ/ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Γεννήθηκε το 1950 στα Λεχαινά και έχει ένα παιδί. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές (Master of Science) στην Πολιτική Οικονομία στο Πανεπιστήμιο Birkbeck του Λονδίνου. Στέλεχος του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος. Μαζί με συναδέλφους συντάκτες της «Μελέτης των 12» της ΑΣΟΕΕ, πέρασε πειθαρχικό από την Πρυτανεία. Για τη δράση του καταδικάστηκε στη γνωστή ως «Δίκη των 11», στρατεύτηκε και μετά από το Πολυτεχνείο βασανίστηκε και φυλακίστηκε στην Ασφάλεια και στο ΕΑΤ – ΕΣΑ.Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων «67-74». Στη μεταπολιτευτική περίοδο υπήρξε ο πρώτος δημοκρατικά εκλεγμένος Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών ΑΣΟΕΕ, καθώς και στο ιδρυτικό συνέδριο της ΕΦΕΕ. Συμμετείχε σε όλους τους μεταπολιτευτικούς αγώνες ως στέλεχος του «Ρήγα Φεραίου», του ΚΚΕ Εσωτερικού, του ΚΚΕ Εσωτερικού ΑΑ, της ΑΚΟΑ και του ΣΥΡΙΖΑ. Υποψήφιος των παραπάνω κομμάτων σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις στη Β΄ Αθηνών και στο Νομό Ηλείας. Εργάσθηκε ως οικονομολόγος στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Τράπεζας της Ελλάδος. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής τον Ιανουάριο του 2015.
Email: balmak@yahoo.com

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ / ΓΕΩΠΟΝΟΣ

Γεννήθηκε το 1972 στην Σπάρτη. Παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Σπούδασε στο γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι μέλος του συντονιστικού της Γραμματείας του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, 2, της Διοικούσας επιτροπής του ΓΕΩΤΕΕ παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας καθώς και διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Λακωνίας. Βουλευτής εκλέχθηκε για πρώτη φορά το Μάιο του 2012 και επανεκλέχθηκε τον Ιανουάριο του 2015.
Email: saraxovitis@gmail.com
Διεύθυνση: Σπάρτη: Κ. Παλαιολόγου 71, Τηλ. 2731027337

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ/ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
Γεννήθηκε το 1963 στην Aθήνα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Σπούδασε στη Nομικής Σχολής Aθηνών, έχει D.E.A. Δημοσίου Δικαίου (1986) και είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Paris-1 PANTHEON-SORBONNE (τίτλος της διατριβής H κρίση νομιμοποίησης της ελληνικής δημόσιας διοίκησης, βαθμός άριστα), διπλωματούχος της Διεθνούς Ακαδημίας Συνταγματικού Δικαίου και του μεταπτυχιακού κύκλου μαθημάτων για την Ευρωπαϊκή Ενοποίηση (Jean Monnet) του Πανεπιστημίου Αθηνών. ΄Εχει εργαστεί ως ερευνητής σε ινστιτούτα της Ελλάδας και του εξωτερικού, διδάσκει σε πολλά πανεπιστήμια της Ευρώπης, των ΗΠΑ και της Ινδίας. Συμμετείχε ως εμπειρογνώμονας στην διαδικασία κατάρτισης Συνταγμάτων από ξένες χώρες. Έχει εκπροσωπήσει σε διεθνείς οργανισμούς την Ελλάδα, ενώ ήταν μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του Υπουργείου Εξωτερικών για την κατάρτιση του Σχεδίου Συντάγματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ασκεί δικηγορία και είναι καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο. Το 2014 εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τον Ιανουάριο του 2015 παραιτήθηκε και για αξιοποιηθεί στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ όπου διετέλεσε Αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ( Ιανουάριος – Ιούλιος 2015) και μετά Υπουργός Εργασίας (Ιούλιος- Αυγουστος 2015).
Ιστοχώρος: www. katrougalos.gr
ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ – ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)/ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1958 στον Κάμπο Αβίας, Μεσσηνία. Παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας. Από τα φοιτητικά της χρόνια ενταγμένη οργανικά στην πολιτική Αριστερά και υποψήφια Βουλευτής Μεσσηνίας με τον Συνασπισμό και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, μέλος της Διοίκησης μαζικών και επαγγελματικών φορέων και κινηματικών πρωτοβουλιών ενώ το 2014 εκλέχθηκε Περιφερειακή Σύμβουλος. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015.
Ιστοχώρος: https://www.facebook.com/people/Γιώτα-Κοζομπόλη
Email: pkozoboli@gmail.com και p.kozompoli@parliament.gr
Διεύθυνση: Αριστομένους 53, Καλαμάτα, Τηλ.:2721090079- 2721090700
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ/ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ
Γεννήθηκε το 1978 στην Καλαμάτα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Σπούδασε στη Σχολή ΟΑΕΔ, Τμήμα Ηλεκτρολόγων. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Μεσσηνίας και είναι μέλος της ομοσπονδίας αρτοποιών Ελλάδας. Υπήρξε διαιτητής Επαγγελματικού ποδοσφαίρου (1996-2012) και διεθνής διαιτητής FIFA (2012). Είναι ενεργό μέλος του συλλόγου δρομέων υγείας Μεσσηνίας (ΣΔΥΜ). Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015.
Email: p.konstantineas@parliament.gr
Διεύθυνση: Αριστομένους 53, Καλαμάτα, Τηλ: 27210-85494