Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Super League: Ώρα στέψης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» Ώρα φιέστας στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος!

Super League: Ώρα στέψης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (20:00) τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε πανηγυρικό κλίμα για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος.

Ώρα φιέστας στον Ολυμπιακό! Οι πρωταθλητές υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (20:00) για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν με θετικό πρόσημο την σεζόν στην τελευταία τους παράσταση μπροστά στον κόσμο τους, ειδικά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. «Οδηγό» για τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί η προ δέκα ημερών νίκη επί του Δικεφάλου στην Τούμπα με 2-1 ενώ μια ενδεχόμενη νίκη των «Πειραιωτών» θα φέρει την διαφορά από τον ΠΑΟΚ στους 22 βαθμούς.

 Στον αντίποδα, οι «μελανόλευκοι» τρέχουν ένα σερί δέκα αγώνων χωρίς νίκη, κάτι το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο τους.

Η νίκη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ καθώς πλέον κινδυνεύει να χάσει και την δεύτερη θέση, όντας δύο βαθμούς πάνω από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Το «τριφύλλι» παραμένει αήττητο στα τελευταία δέκα ματς ενώ προέρχεται από την σπουδαία νίκη με 2-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού. Στον αντίποδα, η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά προέρχεται από την ήττα στην έδρα της ΑΕΚ και παρά τις καλές εμφανίσεις δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει παρά μόνο έναν βαθμό στο μίνι-πρωτάθλημα.

Άρης και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο χορτάρι του «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ένα ματς-τελικό με διακύβευμα το τέταρτο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα έχοντας από 56 βαθμούς και ως εκ τούτου η σημερινή αναμέτρηση παίρνει τον χαρακτήρα νοκ-άουτ αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την σπουδαία νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ ενώ μετρούν και δύο διαδοχικές νίκες επί της Ένωσης τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.Οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν πως έχουν βρει κάποιες σταθερές, νίκησαν τον ΠΑΣ και θα τα παίξουν «όλα για όλα» στην έδρα του Άρη όπου μετρούν τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς.

 

Η ταυτότητα της αγωνιστικής:

20:00 Άρης-ΑΕΚ (Novasports 2 HD)

20:00 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (Novasports Prime)

20:00 Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 1 HD)

 

Η βαθμολογία της Superleague:

1

Ολυμπιακός

34

58-22

79

2

ΠΑΟΚ

34

55-32

60

3

Παναθηναϊκός

34

48-24

58

4

Άρης

34

33-26

56

5

ΑΕΚ

34

52-36

56

6

ΠΑΣ Γιάννινα

34

34-35

46