Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ» ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ellada Pantou Germania 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ» ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
 Με την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού
  Το φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» με την υποστήριξη του συλλόγου  " Προώθηση Κύκλου Φιλίας – Ελληνικό   (Förder - und Freundeskreis Elliniko) ταξιδεύει στη Γερμανία με οδηγό τον «Ποδηλάτη του Κόσμου».
  Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γρηγόρης Βερροιώτης ( Ποδηλάτης του Κόσμου ) θα περιηγηθεί στη Γερμανία από 25 Σεπτεμβρίου μέχρι 5 Νοεμβρίου 2014. Οι βασικοί σταθμοί της διαδρομής του : Αμβούργο, Ντύσσελντορφ, Φρανκφούρτη, Στουντγκάρδη, Μόναχο και Βερολίνο.
  Ο Ποδηλάτης με το φορητό του ραδιοφωνικό στούντιο θα καταγράψει τα νέα δεδομένα της ομογένειας,  συνομιλώντας με τις Ελληνικές και φιλελληνικές κοινότητες, σε μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τη φιλία και την αλληλεγγύη και την κοινωνική επιχειρηματικότητα μεταξύ των δύο λαών.
  Παράλληλα θα διερευνήσει τις δυνατότητες συνεργασίας σε δράσεις πολιτισμού, διμερούς συνεργασίας και επιχειρηματικής καινοτομίας με κοινωνικό χαρακτήρα.
  Καλούμε όλη την ομογένεια και τους φιλέλληνες στη Γερμανία, να συμμετέχουν ενεργά σε κάθε πόλη, προτείνοντας το χώρο που θα γίνει το φεστιβάλ, πρόσθετες εκδηλώσεις, δράσεις, και δημιουργικές ιδέες.
Περισσότερες πληροφορίες  http://www.elladapantou.info 
και στο emailinfo@elladapantou.info 

ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "Ελλάδα Παντού"