Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Αγωνία στην Εθνική για Καρνέζη

karnezis
 Η κατάσταση του Ορέστη Καρνέζη προβληματίζει τον Φερνάντο Σάντος, ενόψει της «μάχης» των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 με την Κόστα Ρίκα
.Ο Έλληνας τερματοφύλακας τραυματίστηκε στην αυλαία της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ 2014 με την Ακτή Ελεφαντοστού στην μέση και αναγκάστηκε να δώσει την θέση του στον Παναγιώτη Γλύκο. Το ευχάριστο για την ελληνική ομάδα ήταν πως πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα στο Ρεσίφε.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η ετοιμότητα του τερματοφύλακα της Γρανάδα προβληματίζει τον Φερνάντο Σάντος, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι στην διάθεσή του για την «μάχη» με την ομάδα της Κεντρικής Αμερικής. Στην προπόνηση της Πέμπτης (26/6) η οποία είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 23:00, ο Ορέστης Καρνέζης θα προσπαθήσει να γυμναστεί κανονικά, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις κάτι που σημαίνει πως θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στην κρίσιμη αναμέτρηση.
Αντίθετα, ο Φερνάντο Σάντος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού και η θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού δεν του επιτρέπει να πάρει μέρος στον αγώνα της φάσης των «16» του Μουντιάλ, ενώ απών θα είναι και από τα υπόλοιπα ματς της Εθνικής Ελλάδας, σε περίπτωση πρόκρισης.