Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ -Κούγιας, περί Αχαϊκής Συμπολιτείας!

Παναχαϊκή: Επικεφαλής της αποστολής ο Δήμαρχος Κορίνθου; Ο ίδιος το διέψευσε, αλλά η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι θα είναιΓια τη συνένωση των «τεράστιων ποδοσφαιρικών δυνάμεων της Κορινθίας και της Αχαΐας» και τη δημιουργία Αχαϊκής Συμπολιτείας στο ποδόσφαιρο(!), αναφέρεται η ΠΑΕ Παναχαϊκή με δελτίο Τύπου την Πέμπτη (7/5). Αναλυτικά αναφέρεται σε αυτό
«Προς Ανησυχούντες νομικούς και μονίμους θαμώνες τηλεοπτικών σταθμών σε θέματα Παναχαϊκής.
Σας κάνουμε γνωστό ότι κατόπιν κοινής αποφάσεως του Δήμου Κορινθίων κ. Αλεξάνδρου Πνευματικού και του προέδρου και ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Αλεξίου Κούγια δεν πρόκειται η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή (Πατραϊκός) ΓΕ 2005 να συγχωνευτεί ούτε να συνενωθεί με καμία ποδοσφαιρική ομάδα της Κορίνθου διότι η ιστορική Κόρινθος η οποία αγωνίζεται στην Α΄ τοπική κατηγορία και μόλις κατάφερε να μην υποβιβασθεί στην Β΄ τοπική κατηγορία έχει τεράστιες οφειλές στο ΙΚΑ και στη Εφορία οι οποίες επισύρουν και ποινικές κυρώσεις στους προηγούμενους διοικούντες και για το λόγο αυτό πρέπει να διατηρηθεί ώστε να μην χαθεί και από την ιδιοκτησία της το ιστορικό γήπεδο του Συνοικισμού.

Αυτό που έγινε εκτός της ισοβίου μεταφοράς αγωνιστικής έδρας είναι η αξιοποίηση του ιστορικού ονόματος της Παναχαϊκής με το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και για αυτό τον λόγο η νέα ονομασία με απαίτηση του Δημάρχου Κορίνθου κ. Πνευματικού θα συνδέει την Παναχαϊκή με το ποδόσφαιρο της Κορινθίας.

Ουσιαστικά επανιδρύεται μετά από χρόνια η Αχαϊκή Συμπολιτεία σε επίπεδο ποδοσφαίρου και ενώνονται οι τεράστιες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Κορινθίας και της Αχαΐας με έδρα όπως και τότε την Κόρινθο.
Αυτά για όσους γνωρίζουν στοιχειώδη ιστορία.

Όσο για τις νομικές αναλύσεις γνωστού νομικού της Πάτρας (συνιδιοκτήτη ακαδημιών) περί αυτών των αναλύσεων αναμένεται αμετάκλητη απόφαση του Ανωτάτου Ερωτοδικείου.ΥΓ1. Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή επιθυμεί να μεταβιβάσει τον τίτλο της Παναχαϊκής στους με όραμα ηγέτες της ερασιτεχνικής που θα κερδίσει τα πρωταθλήματα των επομένων ετών όπως με την Παναχαϊδα δαπανώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ όπως έκαναν και φέτος και περιμένει μη εξευτελιστικού τιμήματος προτάσεις.
ΥΓ2. Αναμένονται πορείες με επικεφαλής τους Τσουκαλά , Ράπτη , Πελετίδη , Αθανασόπουλο , Μελά.
ΥΓ3. Όπως αντιλαμβάνεστε όλοι ότι οι ευχές για Ελευθερία στην Παναχαϊκή έγινε πραγματικότητα αφού θα έχετε τον τίτλο και θα ιδρύσετε μια καινούργια ομάδα με το όνομα Παναχαϊκή και έδρα την Αγυιά.
Παιδιά καλά ξεμπερδέματα στην Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής των 53 ατόμων και ελπίζουμε να βρείτε ποιος έφταιξε για το κατάντημα σας.