Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Στημένη η επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά σε χωριό των Σερρών

 
Στημένη η επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά λέει η ΝΔ και δείχνει... ΣΥΡΙΖΑΜεμονωμένο επεισόδιο δημιούργησαν δύο  άτομα,  ένας άνδρας και μια γυναίκα με φραστική επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά κατά την χθεσινή του επίσκεψη στο χωριό Πεθελινό Σερρών του προέδρου της ΝΔ.

Όλα έγιναν στις οκτώ και τέταρτο χθες το απόγευμα. Περίπου 100 άτομα είχαν συγκεντρωθεί αναμένοντας τον Αντώνη Σαμαρά όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα άρχισαν να φωνάζουν.
Την ώρα που φτάνει ο πρώην πρωθυπουργός στο σημείο και αρχίσει να χαιρετά τους επισήμους που τον περίμεναν, εμφανίζεται μια γυναίκα και σε έντονο ύφος των ρωτάει: «ήρθατε να δείτε τα αντιπλημμυρικά που κάνατε στον Στρυμώνα; Ελάτε να δείτε τα χάλια σας! Που έχετε το θράσος να έρχεστε εδώ! Δεν ντρέπεστε λίγο». Στο βάθος ακούγεται και η φωνή ενός άνδρα που φωνάζει στο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας: «Όταν ήρθαμε στην Κηφισιά, μας πέταξες χημικά».
Ο Αντώνης Σαμαράς, πάντως, φαίνεται πως παραμένει ψύχραιμος και συνεχίζει να μιλά με τον δήμαρχο της περιοχής...
Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο χώρο προσήγαγαν τα δύο αυτά άτομα στο Α.Τ. για εξακρίβωση στοιχείων, δεν υπήρξε επέμβαση των ΜΑΤ όπως λέει ο κ. Καραγκούνης, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο Α. Σαμαράς επικοινώνησαν με τον αστυνομικό διευθυντή και ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν τη δίωξη αυτών των ανθρώπων και το περιστατικό δεν γράφτηκε στο βιβλίο συμβάντων, ούτε ως προσαγωγή.
Για το συμβάν ο κ. Καραγκούνης δήλωσε:
"Είναι μια στημένη προβοκάτσια. Το συμβάν έγινε χθες το βράδυ όπου ο πρόεδρος επισκέφτηκε τις Σέρρες. Από τα εκατοντάδες που ήταν εκεί και περίμεναν τον πρόεδρο υπήρχαν δύο άτομα τα οποία χρησιμοποίησαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Ο πρόεδρος σε καμία περίπτωση δεν ήθελε ούτε δίωξη ή οποιαδήποτε συνέπεια να υπάρχει στους δύο αυτούς ανθρώπους παρόλα αυτά η Αστυνομία πήρε τους συγκεκριμένους δύο ανθρώπους και πήγαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών για εξακρίβωση στοιχείων. Υπήρχε επικοινωνία τόσο από εμένα όσο και από συνεργάτες του προέδρου και με τον κύριο τον συγκεκριμένο όπου του εκφράσαμε ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε οποιαδήποτε δίωξη. Το ίδιο αίτημα μεταβιβάστηκε και στον αστυνομικό διευθυντή της Διεύθυνσης Σερρών και βεβαίως πέρα από την διακρίβωση στοιχείων που κράτησε δύο λεπτά δεν γράφτηκε στο βιβλίο συμβάντων ως προσαγωγή γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε την οποιαδήποτε δίωξη. Παρόλα αυτά ο εν λόγο κύριος δεν έφυγε από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών αλλά περίμενε επί μισάωρο και παραπάνω για να έρθουν εκεί ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και μια δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής με το κυβερνών κόμμα. Αν αυτό δεν λέγεται στημένη προβοκάτσια δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι η προβοκάτσια.
Αυτοί οι δύο που χρησιμοποίησαν τους υβριστικούς όρους χωρίς καμιά παρέμβαση των ΜΑΤ τυγχάνει να έχουν πολύ στενές σχέσεις με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και τους πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Εμένα μου «μυρίζει» ότι κάτι ήταν στημένο εκεί και νομίζω ότι και οι ίδιοι με τις πράξεις τους και τις κινήσεις τους το βεβαιώνουν."