Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Η ΝΔ του Σαμαρά αγωνίζεται ..


samaras-voridis-georgiadisΣε λίγο καιρό ο πιο διάσημος πολιτικός κωλοτούμπας ο Άδωνις Γεωργιάδης θα σκέφτεται σοβαρά να ξαναγυρίσει στο κόμμα του πολιτικού του μέντορα, Γιώργου Καρατζαφέρη. Το 15% που καταγράφει η ΝΔ του Σαμαρά αλλά και η αρνητική δημοφιλία του ιδίου στις δημοσκοπήσεις, οδηγούν στο συμπέρασμα πως σύντομα αυτό το κόμμα με αυτό το στήσιμο και αυτή την ηγετική παρέα θα ζηλεύει το ΛΑΟΣ.


Ο Αντώνης Σαμαράς, αδύναμος να κεφαλαιοποιήσει στο ελάχιστο την οικονομική ασφυξία που έχει περιέλθει η χώρα, σφυρίζει αδιάφορα πίσω από κρυστάλλινο κόσμο της Συγγρού.

Εκεί που κατοικοεδρεύουν οι ελπίδες της παρέας Μπούρα, Σταμάτη, Πτωχού, Λαζαρίδη και λοιπών να ξαναγίνουν κυβέρνηση και να υποσχεθούν εκ νέου το ασύλληπτο freewifi σε όλη τη χώρα!! Αλήθεια τι έγινε αυτό το όνειρο του Πτωχού για τις επόμενες γενεές της Ελλάδας; Που βρίσκεται; Για γέλια...
Κι ενώ ο Αντώνης Σαμαράς περιοδεύει στις Σέρρες του Κωνσταντίνου Καραμανλή, σχεδόν μόνος του, δεχόμενος φραστικές επιθέσεις, την ίδια ώρα οι δημοσκοπήσεις κόλαφος για την κατάντια της ΝΔ, της μεγάλης Πολιτικής Άνοιξης, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα ανάμεσα στους γνήσιους Νεοδημοκράτες που δεν βλέπουν την ώρα και τη στιγμή να γίνει η συμφωνία και ο Σαμαράς να πάρει το δρόμο για τη νέα του και οριστική πολιτική έρημο.

Όμως ο Αντώνης Σαμαράς, επειδή ξέρει πως να διαλύει τη ΝΔ... έχει στο μυαλό του να μην ψηφίσει τη συμφωνία... και να τα ξανακάνει όλα μπάχαλο..

Αγώνας, βλέπεις, για να κρατήσει αυτόν το ξυρισμένο και τσαλακωμένο πυρσό...

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr