Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Αναζητούνται τρίποντα παραμονής για 5 στην Α2 Κορνθίας

 Με ενδιαφέροντες αγώνες στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής συνεχίζεται  το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της  Α2 Κατηγορίας Κορινθίας.
Η πρεμιέρα της αγωνιστικής δίνεται , αύριο Σαββατο, στο Ζευγολατιό, με τον αγώνα της ομάδας των Ταρσινών και της Περαχώρας, με την τελευταία να δίνει μάχη για παραμονή στη κατηγορία. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή.
Ο ήδη πρωταθλητής Ηρακλής Λεχαίου αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας αγώνα , στο Κιάτο, την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, ενώ την ίδια ώρα στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός μάχεται σε ενδιαφέροντα αγώνα με τον Αετό Κρυονερίου και έχει στόχο την νίκη που οδηγεί στην άνοδο.
 Μία άνοδο που διεκδικεί και η Δάφνη Εξαμιλίων που αντιμετωπίζει την συνονόματή της ομάδας της  Πουλίτσας.
Στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Άρης που με νίκη εξασφαλίζει την πααμονή του στη κατηγορία , μάχεται με τον Πανσολυγειακό ο οποίος με νίκη ελπίζει σε άνοδο.
Στο "Γιάννης Στέφας" ο Ισθμιακός αντιμετωπίζει τον Πανευρωστινιακό που ψάχνει βαθμούς σωτηρίας - παραμονής στην κατηγορία, όπως ψάχνουν στον δικό τους αγώνα ο Α.Ο. Σολομού με το Σαρωνικό Γαλατακίου , αγώνα  που θα μπορέσετε να παρακολουθήσεται ζωντανά μέσα απο την ιστοσελίδα μας απο το greekradiowebchannel σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου. 
Τέλος στο γήπεδο της Κλένιας η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου αναζητεί   τρίποντο παραμονής με αντίπαλο την ουραγό ομάδα του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών.

Η 27η αγωνιστική
09.5.15 17:00
ΤΑΡΣΙΝΑ '97 - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
10.5.15 17:00
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ 
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ