Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Σαμαράς: Η Ελλάδα γίνεται φυσιολογική χώρα

Antonis-Samaras-E.U

Η σημερινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για ενεργειακά θέματα, και την απεμπλοκή του υδροηλεκτρικού έργου Μεσαχώρας, έδωσε στον Αντώνη Σαμαρά την ευκαιρία να εκπέμψει αισιοδοξία για το μέλλον.
“Αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά αναπτυξιακών παρεμβάσεων που ξεκινούν σε ολόκληρη τη χώρα. Η Ελλάδα προχωρά. Αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν. Επενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον με ανάπτυξη και με θέσεις εργασίας.
Το 2014 η Ελλάδα για πρώτη φορά, μετά από έξι χρόνια, μπαίνει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης. Και μας γεμίζουν όλους με πολλή αισιοδοξία οι σημερινές ανακοινώσεις της ΕΛ.ΣΤΑΤ. η οποία διαπιστώνει μείωση της ανεργίας, σημαντική μείωση επιτέλους, στο δεύτερο τρίμηνο του 2014, με σημαντικότερη τη μείωση της νεανικής ανεργίας” ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας:
Έχουμε να κάνουμε, όμως, ακόμα πολλά. Με τις θυσίες του ελληνικού λαού αρχίζει να γίνεται μήνα με το μήνα η Ελλάδα μια χώρα φυσιολογική. Και πιστεύω, πραγματικά, ότι όλοι οι Έλληνες μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς