Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

«Αστέρα, κάνε τους να δουν αστέρια» Στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο Αστέρας





 
Ο Αστέρας Τρίπολης γίνεται άλλη μια ελληνική ομάδα που πηγαίνει για να αγωνιστεί στην Κωνσταντινούπολη και δεν θα μπορούσε να μην επισκεπτεί το οικουμενικό πατριαρχείο της Πόλης.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε η κλήρωση οι διοικούντες τον Αστέρα είχαν ενημερώσει για την επίσκεψή τους στον οικουμενικό πατριάρχη, Βαρθολομαίο και η μέρα αυτή έφτασε.
Αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από τους διοικητικούς παράγοντες επισκέφτηκε το πατριαρχείο, λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης των Αρκάδων με την Μπενφίκα στο «Κεμάλ Ατατούρκ».
Με επικεφαλής τον Γιάννη Καϋμενάκη οι άνθρωποι του Αστέρα επισκέφτηκαν το πατριαρχείο και είχαν θερμή συνομιλία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος πήρε ως δώρο μια φανέλα της ομάδας υπογεγραμένη από όλους τους παίκτες, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παίκτες του Στάικου Βεργέτη.
Στη διάρκεια της πτήσης για Κωνσταντινούπολη, ο πιλότος του αεροσκάφους έδωσε τη δική του… ξεχωριστή ευχή στους Αρκάδες: «Αστέρα, κάνε τους να δουν αστέρια».

Ήδη το παρθενικό παιχνίδι της ομάδας της Τρίπολης στους ομίλους του Europa League  στην Πόλη κόντρα στην Μπεσίκτας άρχισε.
 Η ενδεκάδα του Αστέρα : Κοσίτσκι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Λούι, Γκοϊάν, Ουσέρο, Μάσα, Ζησόπουλος, Ρόλε, Μπαράλες, Μπαντιμπανγκά.
Μπεσίκτας αγωνίζεται με τους : Ζενίν, Ισμαέλ, Γκιουλούμ, Φράνκο, Μότα, Κάβλακ, Χάντσινσον, Σαχάν, Γκιοκχάν, Οζιακούπ, Περτεμέκ.
Βρισκόμαστε στο ημίωρο του αγώνα και ο Αστέρας έχει μέσα σε 4 λεπτά δύο καλές ευκαιρίες στο 22': με τον  Μπαντιμπανγκά να μην προλαβαίνει την μπάλα σε πάσα του Παντελιάδη και στο 26΄ Πολύ μεγάλη ευκαιρία  με τον Ζησόπουλο μετά από ατομική ενέργεια, να κάνει το σουτ αλλά τη μπάλα να περνά λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζενίν

Περισσότερα μετά το τέλος του αγωνα