Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Κόρινθος - Παναθηναϊκός την Κυριακή σε φιλικό αγώνα σε live μετάδωση από το ΣΚΑΪ (video)

Όλα έτοιμα για το μεγάλο φιλικό στην Κόρινθο (video)
Η Κόρινθος προσπαθεί να ξεπεράσει την πίκρα της πρώτης ήττας στο πρωτάθλημα από τον Παναργειακό και ετοιμάζεται για το μεγάλο φιλικό της Κυριακής (13/10, 16:30) με τον Παναθηναϊκό.
Μετά από 20 χρόνια και την τελευταία της σεζόν (1992-93) στην Α' Εθνική, η Μπάρτσα θα φιλοξενήσει στο Δημοτικό Στάδιο τον Παναθηναϊκό, σε μια ιστορική φιλική αναμέτρηση.
Κόρινθος - Παναθηναϊκός, 20 χρόνια μετά!
Ο Ντάνουτ Λούπου και ο Κριστόφ Βαζέχα μονομαχούν στην αναμέτρηση Κόρινθος - ΠΑΟ, το 1992
 
Η διοίκηση της Κορίνθου περιμένει από τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο Στάδιο και να μετατρέψει το παιχνίδι σε γιορτή, όπως αρμόζει στην ιστορία των δύο συλλόγων.
"Είμαστε χαρούμενοι που μετά από είκοσι χρόνια αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό. Καλούμε όλη της φίλαθλη Κορινθία, τους παράγοντες της πόλης, επιχειρηματίες, γονείς και παιδιά να έρθουν στο γήπεδο και να απολαύσουν την αναμέτρηση", δήλωσε ο πρόεδρος της Κορίνθου, Μάριος Σταματάκης, που παράλληλα, έκανε έκκληση στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, που θα βρεθούν στο γήπεδο να συμπεριφερθούν κόσμια, προκειμένου να μη χαλάσει η γιορτή της πόλης.
Ανάλογα ήταν και τα λόγια του Δημήτρη Μαγκαφίνη, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ήττα από τον Παναργειακό. "Χάσαμε δίκαια και αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτήν την ήττα, καλό είναι να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά το μέλλον θα το δείξει. Ζητάμε από τον κόσμο, να ξεχάσει την πίκρα του και να έρθει στο γήπεδο αυτήν την Κυριακή που παίζει η ιστορική ομάδα της Κορίνθου με μια πολύ μεγάλη ομάδα", τόνισε ο προπονητής της Κορίνθου.
Τέλος, ο έμπειρος μέσος, Χρήστος Μανιάτης επισήμανε: "Είμαστε στεναχωρημένοι για την εμφάνιση μας, δεν χάσαμε την μάχη, συνεχίζουμε και θα κριθούμε στο τέλος. Όσον άφορα τον Παναθηναϊκό είναι μια ευκαιρία να κερδίσουμε σημαντικές εμπειρίες".

Η τιμή των εισιτηρίων για το φιλικό με τον Παναθηναϊκό ανέρχεται στα 10 ευρώ και η διάθεση τους θα πραγματοποιηθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου, πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
 
Την φιλική αναμέτρηση  της Κορίνθου με τον Παναθηναϊκό, θα μεταδώσει με ζωντανή σύνδεση από το Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου η τηλεόραση του ΣΚΑΪ .

Η "Μπάρτσα" θα έχει μια καλή ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της κόντρα στο "τριφύλλι". Πλην του Καπίνο και των διεθνών με την Ελπίδων (Καπίνο, Μαρινάκης, Λαγός, Καρέλης, Τριανταφυλλόπουλος και Σίλντενφελντ) , ο Παναθηναϊκός θα έρθει στην Κόρινθο με όλα τα υπόλοιπα στελέχη του.