Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Προκαλούν Κασιδιάρης και Ματθαιόπουλος: "Βλάκας ο Δένδιας - Είμαστε δεύτερο κόμμα στις δημοσκοπήσεις"Για άλλη μία φορά στην διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής, δύο βουλευτές, Ηλίας Κασιδιάρης και Αρτέμης Ματθαιόπουλος εμφανίστηκαν προκλητικοί με ύβρεις προς πάσα κατεύθυνση.

Ο λόγος για τους Ηλία Κασιδιάρη και τον βουλευτή Σερρών, κ. Ματθαιόπουλο, οι οποίοι ξεκαθάρισαν πως η Χρυσή Αυγή αμφισβητεί όλες αυτές τις δημοσκοπήσεις που βγαίνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση και οι οποίες δείχνουν μία σαφή κάμψη στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι υπερδιπλάσια από αυτά που δείχνουν στις δημοσκοπήσεις και σαν δικαιολογία δήλωσαν πως οι πολίτες στα γκάλοπ δεν λένε ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή με το φόβο ότι θα φτάσει και στο δικό τους σπίτι η Αντιτρομοκρατική.

Παράλληλα, ο κ. Κασιδιάρης προανήγγειλε πως το Σάββατο θα βγουν στη δημοσιότητα μηνύματα των τριών στελεχών της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται προφυλακιστέοι στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα των κ.κ. Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού.

Για άλλη μία φορά ο κ. Κασιδιάρης κατηγόρησε όλα τα μέσα πως τους έχουν αποκόψει, λέγοντας πως εάν τους άφηναν να μιλήσουν τότε θα ήταν μακράν το πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις. Χαρακτήρισε τον κ. Βενιζέλο ανδρείκελο του κ. Σαμαρά, ενώ έκανε ένα άκρως υποτιμητικό σχόλιο λέγοντας πως ζυγίζει "800 κιλά".

Οι χαρακτηρισμοί δεν έλειψαν και για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον οποίο χαρακτήρισαν "βλάκα", ενώ και οι δύο συμφώνησαν όσοι τους αποδοκιμάζουν είναι τα απόβλητα. Οι ίδιοι όπως ισχυρίζονται δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο από τις χειραψίες και τα συγχαρητήρια του κόσμου.

Σε ερώτηση για το πού βρήκε τα 50.000 ευρώ που έδωσε ο κ. Κασιδιάρης για εγγύηση, δήλωσε πως προέρχονται από το εφάπαξ του πατέρα του.

newsit.gr