Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ο Αστέρας Δερβενίου αντμετωπίζει στο ντέρμπι τον Πέλοπα Κιάτου - Σπουδαία ματς σε Πετρί και Βέλο

Χωρίς να … ιδρώσει ο Αστέρας Δερβενίου, 0-13 το Μεγάλο Βάλτο
Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας Κορινθίας, που διεξάγεται αύριο Σάββατο στις 4 το απόγευμα.
Στο γήπεδο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" στο Δερβένι , ο Αστέρας στο ντέρμπι της ημέρας αντιμετωπίζει τον Πέλοπα Κιάτου και έχει στόχο την νίκη, καθώς οι παίκτες του βρίσκονται σε περίοδο φόρμας καθώς πριν από δύο 24ωρα απέκλεισαν από το Κύπελλο , εκτός έδρας τον Κεραυνό Βάλτου , με το αστρονομικό σκόρ 0 - 13!!!, με γκολ που σημείωσαν οι Πεθαίνος (5), Πρίφτης (4), Μερκούρης, Κουτρούλης, Λιθοξόου και Μαστρογιαννόπουλος.
Από την άλλη πλευρά στον Πέλοπα Κιάτου, μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο τεχνικός του , Σταύρος Μπινιάρης για να δει αν θα μπορέσει να έχει στη διάθεσή του, τον Σταύρο Τζαναβάρα , για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στο Δερβένι.
Το ντέρμπι του Δερβενίου ορίστηκε να διευθύνει ο Νεοφυτιάδης με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο και  Μπουρτζοβίτη.
Μεγάλο ματς γίνεται και στο Πετρί, όπου η Θύελλα υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λουτρακίου με διαιτητή τον Π. Κακριδή και βοηθούς τους Σεφέρη και Μπάρτζη. Σίγουρα ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" Τάσος Πέρρας, ευελπιστεί οι παίκτες του να έχουν καταλάβει, ότι ο αντίπαλος, μόνο εύκολος δεν είναι. Άλλωστε πριν από ελάχιστες ώρες, η Θύελλα έβγαλε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου, τον κάτοχο ΑΟ Λουτράκι και σίγουρα έδειξε ότι είναι πολύ δυνατή, ειδικά εντός έδρας.
Στο Βέλο, η Ελλάς υποδέχεται τον Παννεμεατικό, σε αγώνα ντέρμπι που θα διευθύνει ο Δασκαλόπουλος με βοηθούς τους Μπετσόγλου και Σπηλιώτη.
Το τεχνικό "Δίδυμο" της ομάδας της Νεμέας, Δημόπουλος – Καρσιώτης, για ακόμα ένα ματς δε θα έχουν στη διάθεσή τους, τον Ραπουσάι, το δελτίο του οποίου ακόμα δεν είναι έτοιμο, με αποτέλεσμα το τεχνικό δίδυμο να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του.
Από εκεί και πέρα, άγνωστο είναι αν θα βρίσκεται στην αποστολή ο Τσιάκος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με τους υπόλοιπους να είναι «ετοιμοπόλεμοι».
 Το πρώτο τρίποντο αναζητά  ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, κόντρα στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, όπως και ο Πανσολυγειακός απέναντι στους Αγίους Θεοδώρους. Στο Συνοικισμό, ο Κύψελος ψάχνει τη πρώτη του νίκη κόντρα στον Πανκαμαριακό, ενώ  στο Κιάτο, η Αναγέννηση υποδέχεται το Σπαθοβούνι.
Τέλος,  τρίποντο στα "χαρτιά" θα πάρει ο ΑΟ Λουτρακίου, καθώς ο Σαρωνικός Γαλατακίου  παραιτήθηκε για τρίτο σερί ματς και πλέον, αποβάλλεται αυτόματα από το πρωτάθλημα.
 
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής :
ΚΥΨΕΛΟΣ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒ. - ΠΕΛΟΠΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ.
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ  3 - 0 α.α