Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Παπαμιμίκος: Δεν υπάρχει καλή και κακή βία

papamimikos
«Η χώρα αλλάζει, στέκεται στα πόδια της, βγάζει πρωτογενές πλεόνασμα» δήλωσε κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Πολιτική Επιτροπής της ΝΔ ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή τόνισε ότι ένα δήθεν αντισυστημικό κόμμα καρπωνόταν τα οφέλη του συστήματος, ο Αντώνης Σαμαράς έδειξε τόλμη και η Δικαιοσύνη κάνει καλά τη δουλειά της. «Ευθύνη μας είναι να ρίξουμε φως σε αυτό το ακραίο μόρφωμα. Έχουμε υποχρέωση να αναπτύξουμε πολιτικές πρωτοβουλίες για να φέρουμε πίσω εκείνους που πέρασαν απέναντι. Στη ΝΔ θα συνεχίσουμε δράσεις απέναντι στη βία, από όπου κι αν προέρχεται. Για εμάς δεν υπάρχει η θεωρεία της καλής και της κακής βίας. Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται, δίχως αστερίσκους και γκρίζες ζώνες» σημείωσε.
Ο κ. Παπαμιμίκος μίλησε και για τις αλλαγές στη ΝΔ υπογραμμίζοντας: «Μεταρρυθμίζουμε τον δικό μας πολιτικό οργανισμό και νοικοκυρεύουμε το σπίτι μας. Είναι η ώρα να αλλάξουμε ό,τι λιμνάζει και δεν αλλάζει, να φέρουμε στην πρώτη γραμμή τους ικανούς και τους άξιους. Μειώσαμε τις γραμματείες από 23 σε οκτώ, μειώσαμε το λειτουργικό κόστος. Η ΝΔ μετασχηματίζεται σε έναν σύγχρονο και ευέλικτο μηχανισμό. Προχωράμε σε συγχώνευση περιφερειακών οργανώσεων, από 845 μειώνονται σε 370 και οι ΝΟΔΕ από 71 σε 64».
Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο γραμματέας της ΝΔ ανέφερε: «Θα στηρίξουμε ανθρώπους καταξιωμένους και άφθαρτους, δεν θα κάνουμε κομματικά παιχνίδια. Ανανέωση προσώπων και όχι κομματικά παζάρια. Θέλουμε αλλαγή του εκλογικού συστήματος».
«Είναι η ώρα των αλλαγών, των ρήξεων και των μεταρρυθμίσεων παντού και πρώτα απ’ όλα στην ίδια τη ΝΔ με σκοπό να φέρουμε την κοινωνία μέσα στην οργάνωσή μας» κατέληξε ο κ. Παπαμιμίκος.

ysterografa.gr