Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Θρήνος στο Αίγιο για την γλυκιά τροχονόμο που σκοτώθηκε στην Κηφισιά!Η τροχονόμος Αδαμαντία Σιάφλα που σκοτώθηκε χθες στην Κηφισιά εν ώρα υπηρεσίας, ήταν μητέρα δυο ανήλικων παιδιών 16 και 9 ετών.

Η 41χρονη αρχιφύλακας, γεννημένη το 1972 στο Αίγιο, υπηρετούσε στο τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς και χθες το πρωί ρύθμιζε την κυκλοφορία στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της πλατείας Πλατάνων στην Κηφισιά. Στις 8:10 παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 34χρονη γυναίκα που κινούνταν στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η αρχιφύλακας Αδαμαντία Σιάφλα ή «Διαμαντούλα» όπως την αποκαλούσαν οι φίλοι και οι συγγενείς της, υπηρετούσε τα τελευταία 20 χρόνια στην Τροχαία Κηφισιάς.

Ήταν παντρεμένη και ο σύζυγός της υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας. Σύμφωνα με το dete.gr, η 42χρονη εργαζόταν στο γραφείο παραβάσεων του τμήματος Τροχαίας Κηφισιάς και συχνά τις πρωινές ώρες συμμετείχε ενισχυτικά στη ρύθμιση της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Κηφισίας.

Πρώτος για τον τραγικό χαμό της ενημερώθηκε ο σύζυγός της. Εκείνος ανέλαβε το θλιβερό καθήκον να ενημερώσει τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 9 και 16 ετών, αλλά και τους συγγενείς που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι το ένα της παιδί βρισκόταν σε μονοήμερη εκδρομή με το σχολείο του και ο πατέρας χρειάστηκε να περιμένει να επιστρέψει για να του πει την τραγική είδηση.

newsit.gr