Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Οι μάχες των ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητου στα play off του Europa League

Live Καμπάλα-ΠΑΟ (19:00), ΠΑΟΚ-Μπρόντμπι (20:00) και Ατρόμητος-«Φενέρ» (21:00) 
Με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, διεξάγονται σήμερα Πέμπτη οι πρώτοι αγώνες για τα πλέι οφ στο Europa League. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται  αυτή την ώρα (19:00, OTEsport1) στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν από την Γκαμπάλα. O ΠΑΟΚ υποδέχεται (20:00, NOVAsports2) την Μπρόντμπι, ενώ το δυσκολότερο έργο, το έχει ο Ατρόμητος που φιλοξενεί (21:00 (NOVAsports1) την Φενερμπαχτσέ.
 Στο Μπακού ο αγώνας αρχισε ενώ προ του Άγγλου διαιτητή Αντρέ Μάρινερ οι ομάδες παρατάχθηκαν ως εξής
Καμπάλα: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροβ, Ράφαελ, Σαντίγκοβ, Ζετς, Γκάι, Ζένιοβ, Ντοντό, Αντόνοβ
ΠΑΟ: Στιλ, Βέμερ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Νάνο, Ζέκα, Λουντ, Καλτσάς, Πράνιτς, Καρέλης, Πέτριτς
 
¨*Με «όπλα» την παράδοση και την «καυτή» έδρα του ο ΠΑΟΚ πανέτοιμος θέλει απόψε (20:00) κόντρα στην Μπρόντμπι να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στους Ομίλους του Europa League. Και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει «να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα», όπως ορθά - κοφτά απαίτησε χτες ο Ιγκόρ Τούντορ κι ο Ρόμπιν Ολσεν συμφώνησε μαζί του.
Ο Κροάτης προπονητής θέλει «νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ» γνωρίζοντας τα υπέρ και τα κατά των Δανών, αλλά πιστεύοντας ότι «τα πάντα θα εξαρτηθούν από εμάς».
 
*Το δυσκολότερο έργο, το έχει ο Ατρόμητος που φιλοξενεί (21:00 (NOVAsports1) την Φενερμπαχτσέ. Οι Τούρκοι έχουν ενισχυθεί σημαντικά, προεξάρχοντος του Φαν Πέρσι που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο Περιστέρι και θέλουν πάση θυσία να προκριθούν στους ομίλους.
Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Γρηγορίου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με ενισχυμένη μεσαία γραμμή, προκειμένου αρχικά να μην δεχθεί γκολ και ακολούθως να προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που θα παρουσιασθούν στον αγώνα.