Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

“INTERSTELLAR” συνέχεια στο Δερβένι

Για 9η συνεχή χρονιά , ο θερινός Δημοτικός κινηματογράφος του ΔερβενίουΤο διάλειμμα” ,  συνεχίζει και φέτος, με μεγάλη επιτυχία να ταξιδεύει τους εραστές της έβδομης τέχνης σε μαγικές διαδρομές κάτω από τη λάμψη των αστεριών. και μας κρατάει συντροφιά με την προβολή ταινιών ποιότητας, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια της λειτουργίας του.
 Το διάλειμμααπόψε  (Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015) στις 9:30 το βράδυ προβάλει για δεύτερη βραδιά την ταινία επιστημονικής φαντασίας (170΄, 2014, Όσκαρ Καλύτερων Οπτικών εφέ )

                                   “INTERSTELLAR”

Σε σκηνοθεσία : Κρίστοφερ Νόλαν
Πρωταγωνιστούν : Μάθιου Μακόναχι, Αν Χαθαγουέι, Τζέσικα Τσαστέιν, Κέισι Άφλεκ, Γουές Μπέντλεϊ, Τζον Λίθγκοου, Μάικλ Κέιν, Έλεν Μπέρστιν 



Η υπόθεση του έργου:
 

Η υπόθεση του έργου:
Σε ένα μέλλον όπου το περιβάλλον έχει καταστραφεί, και η τροφή γίνεται όλο και πιο σπάνιο αγαθό, ένα ταξίδι πέρα από το γαλαξία είναι το μόνο που μπορεί να προσφέρει ελπίδα στην ανθρωπότητα. Μια ομάδα εξερευνητών αναλαμβάνουν την πιο σημαντική και ηρωική αποστολή στην ανθρώπινη ιστορία: να ταξιδέψουν, μέσω μιας πύλης στο χρόνο. Μιας διαστημικής "σκουληκότρυπας", μιας ανωμαλίας του σύμπαντος που επιτρέπει την υπέρβαση των περιορισμών των διαστημικών ταξιδιών. Καθήκον τους είναι να ανακαλύψουν αν η ανθρωπότητα έχει μέλλον ανάμεσα στα αστέρια, εάν υπάρχει δηλαδή άλλος πλανήτης που μπορεί να υποστηρίξει ζωή.   

Ακόμα στο  θερινό  Δημοτικό  κινηματογράφο  του ΔερβενίουΤο διάλειμμαθα προβληθούν οι ταινίες:
Παρασκευή 21/8 – Σάββατο 22/8 “Ο κύκλος των αναμνήσεων"
Κυριακή 23 - Δευτέρα 24/8 “Αφεντικά για σκότωμα 2”
Τρίτη 25/8 “Μπαμπούλες πανεπιστημίου” 
Τετάρτη 26 - Πέμπτη 27/8 “Σε λάθος χρόνο” ενώ
Παρασκευή 28/8 – Σάββατο 29/8  θα γίνει η τελευταία προβολή της φετινής σαιζόν με την δραματική - αισθηματική ταινία “Κάποτε στη Νέα Υόρκη”